Sve u POV
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Brojano ti sveSve u POV
Brojano ti sve
obojca imamo biografiiju
Nikola:Approved - Licna biografija/Nikola Darkin/3675
Leo:Approved - Licna Biografija | Leonid Lacoste 13733
niste izdali razlog i zahtjeve, ovako se ne broji 5sec i plus brojao mi je samo ovaj 13733 a 3675 koji me je ubio nije brojao tako da...brojali smo ti
Imam pravo i imam pov kako ti govorim 5,4,3,2,1niste izdali razlog i zahtjeve, ovako se ne broji 5sec i plus brojao mi je samo ovaj 13733 a 3675 koji me je ubio nije brojao tako da...
Dzabe govoris 5, 4, 3, 2, 1 kad nisi izdao zahtev genijeImam pravo i imam pov kako ti govorim 5,4,3,2,1
sve okej ti sai broja al nisi izdao ZAHTEVE (6.15 Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti. | UPOZORITI)Evo ti POV
Druze jel ti cujes da kazem iiimas 5 sec da se odalissve okej ti sai broja al nisi izdao ZAHTEVE (6.15 Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti. | UPOZORITI)
DAAAAA ali nigdje nisi rekao zahtev to jest razlog... ajde necu vise se prepirem s tobomDruze jel ti cujes da kazem iiimas 5 sec da se odalis