Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Ban za vredjanje | Mike Amiri | Ivkezz Obama

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
5267
Players nickname
Tom Hamann
Administrators nickname
Mike Amiri
Date
Jan 24, 2022
Time
17:13
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=YF7969OdhM0&t=22s&ab_channel=Stefan_Nbgd

Tomain

Player
Player
Banovan sam 7 dana za vredjanje porodice nakon sto je igrac okacio snimak na kome ja NISAM vredjao porodicu. Na snimku se moze cuti da i sam igrac kaze: ,,JAO STO NISI ZAVRSIO RECENICU J***M TE USTA!" (Ban urucio Mike Amiri)
Banovan sam 13 minuta nakon sto je igrac postovao snimak na kome ja navodno vredjam njegovu porodicu, dok sam ja cekao skoro 24h na odgovor na moju zalbu.
Ivkezz Obama odgovara:
"Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • (Ako mislite da je Mike Amiri doneo pogrešnu odluku postavite žalbu na njega, A ne ovdje. Žalbe na administraciju )
  • Također niste vi Banovani, već vaš prijatelj, Neka on postavi žalbu)
Jesam, ja sam banovan a ne moj prijatelj.

30. sam nivo u igri i do sada nikada nisam imao problema sa administracijom a ni sa igracima. Mislim da nije u redu da budem banovan na 7 dana.
Sve sto je potrebno je poslusati snimak na kome se moze i videti i cuti da se moj mikrofon gasi nakon sto kazem "mamu". Ako sam ja zasluzio ban za to onda je i osoba koje je podnela zalbu protiv mene zasluzila jos vecu kaznu za sve sto je pricala van igre? Od sada banujemo kada se vredja i van igre?
Ja sam u crnom autu a ne covek koji snima, njegov je POV na kome on mene vredja i psuje. Sve sto sam ja rekao na ovom klipu je "mamu".

Mazhor

Main Dev
Main Dev
1. I don't accept complaints on other languages(Only English)
2. Video unavailable

Status
Not open for further replies.
Top Bottom