By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Pa kako da te zaustave ako vozis kao manijak? Vidis koliko ljudi pokusava da te zaustavi a ti uopce ne prikazujes nikakav FearRP, pa jel bi porodice trebale sirene da dobiju da bi se ti normalno zaustavio?zasto bi stao kada u startu fail rade?
1. U startu videa (0:00) se ti sam zalijećeš brzinom od 90km/h u prolaz koji se zatvara. Molim te da ne pričaš o nikakvom "zakucavanju" jer svo daljnje zakucavanje ti uzrokuješ svojim ne zaustavljanjem.bato rp se zaustavlja cim neko napravi fail oni su u startu napravili fail zakucavsi se u mene 200 na sat + ne nose oznaku porodice
pogresan smer je isao1. U startu videa (0:00) se ti sam zalijećeš brzinom od 90km/h u prolaz koji se zatvara. Molim te da ne pričaš o nikakvom "zakucavanju" jer svo daljnje zakucavanje ti uzrokuješ svojim ne zaustavljanjem.
rp se zaustavlja kada se faila a ne kada admin kaze...2. Admin je taj koji prekida i zaustavlja RP situacije, ne možeš ti sam odlučiti kada se RP situacija prekida i povodom toga nastavljati kršiti FearRP pravilo.
kao sto rekoh nemaju oznaku u smislu odece ...3. Porodicama ne treba nikakva "oznaka" da bi te zaustavili izvan grada, na videu je prikazano višestruko crnih i zatamljenih vozila koji tebe pokušavaju zaustavit (a ti još sam samcat bježiš od njih svih).