Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
15488
Players nickname
Aleksa Escobar
Administrators nickname
Tefo Koturic
Date
Jul 1, 2023
Time
12:20
Proofs
.

Aleksa2001

Player
Player
Dobar dan postovana Administracijo, Danas sam dobio ban za 1.7 zato sto nisam snimio situaciju na eventu. Pre svega bih uz duzno postovanje svima rekao da nemam toliko jak komp da moze da podrzi igru i snimanje i jednostavno mi ne da da snimam preko graficke. Stvarno mi je zao zato sto se desilo bas sada kada je poceo raspust i kada sam planirao da malo vise vremena provodim u igri. Inace nisam bio tako cesto zbog skole i privatnih stvari. Zamolio bih vas da mi omogucite da ovo vreme koje sam na raspustu provedem u ovoj igrici sa drugarima, jer bas volim roleplay a narocito ovaj server. Ako treba necu odlaziti na evente dok ne resim pitanje kamerice(graficke). Hvala vam na odvojenom vremenu da procitate moju poruku i nadam se da cete mi dati jos jednu sansu
  1. I jedna od bitnih stvari koju sam zaboravio da napisem je to da nikada nikog nisam okacio na forumu bas iz razloga sto ne mogu da snimam. Dosta puta su me administratori uputili da postavim POV ( kad su me vredjali ili scamovali drugi igraci) nazalost ni to nisam mogao. Ali cu dati sve od sebe da sto pre nabavim novu graficku da se ove i slicne stvari ne bi ponavljale.

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Zalba napisana u nepravilnom formatu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom