Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
9984
Players nickname
Lovro Krilic
Suspect ID
0000
Date of violation
Jan 25, 2022
Time of violation
14:48
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=3s_z_RMzigw

lovro❤️

Vendetta on Top!! ❤️
Player
U postavljenom snimku vidi se kako nas 16, juri 3 lika. Svaki od ta 3 Lika bili su u 1 autu svaki put odvojeni. Po pravilima grada ako te lovi 4 lika i 2 auta moras da stanes, u suprotnom radis PG, Vidi se na snimku da 3 Lika u ta 3 auta niti jedan nije stao sto znaci da se kaznjava cijelokupna organizacija, CarRam u ovome slucaju nije bio napravljen jer su oni Cruisali isli lijevo desno po cesti i slucajno se zakucavali u nas!

Zed Darkin

Player
Player
U postavljenom snimku vidi se kako nas 16, juri 3 lika. Svaki od ta 3 Lika bili su u 1 autu svaki put odvojeni. Po pravilima grada ako te lovi 4 lika i 2 auta moras da stanes, u suprotnom radis PG, Vidi se na snimku da 3 Lika u ta 3 auta niti jedan nije stao sto znaci da se kaznjava cijelokupna organizacija, CarRam u ovome slucaju nije bio napravljen jer su oni Cruisali isli lijevo desno po cesti i slucajno se zakucavali u nas!
dobar CR u vide-u

dankurrr

I FEEL LIKE IM GUCCI MANE IN 2006
Player
Pa i vi radite PG, MG i CR u sami svome reportu

i to sto jedan radi PG ne znaci da radi cijela org i da ce nam org dobit warning, ne mozes napisat bloods ko da je cijela org to napravila nego id napises.

lovro❤️

Vendetta on Top!! ❤️
Player
vas 3 ste to radili? svako je bio u svome autu :I
CR je uradjen tako sto ste vi cruisali po cesti.

MG je uradjen tako sto je rp prekinut time sto ste vi uradili PG malo bolje nauci pravila, ako 4 lika u 2 auta te prate i kazu ti da stanes sto i jesmo moras stat majstore

Anđelko Roosevelt

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.​
  • Žalbu ostavljam kuratoru organizacije Blood Street Gang

Ricpe

Participant
Leader of unofficial org

MG je uradjen tako sto je rp prekinut time sto ste vi uradili PG malo bolje nauci pravila, ako 4 lika u 2 auta te prate i kazu ti da stanes sto i jesmo moras stat majstore
A sta je u tvom POV-u PG?

dankurrr

I FEEL LIKE IM GUCCI MANE IN 2006
Player

ne.. RP se ne treba prestat nakon sto netko prekrsi pravilo nego to nakon RPa napravit, ocito ti ne znas pravila i kako roleplayat.

i na 1:15 samo ste vas dvojica u jednom autu bili pored njih dvoje i govorili da zaustave vozilo dok su vasi drugi bili iza

i isto sam zaboravio prije, radite fearrp, vas ne znam 5 ili 6 robuje i puca se ispred hqa dok dobro znate da nas ima 30-40+ u gradu

lovro❤️

Vendetta on Top!! ❤️
Player
ne.. RP se ne treba prestat nakon sto netko prekrsi pravilo nego to nakon RPa napravit, ocito ti ne znas pravila i kako roleplayat.

i na 1:15 samo ste vas dvojica u jednom autu bili pored njih dvoje i govorili da zaustave vozilo dok su vasi drugi bili iza

i isto sam zaboravio prije, radite fearrp, vas ne znam 5 ili 6 robuje i puca se ispred hqa dok dobro znate da nas ima 30-40+ u gradu
koliko ja znam to nije fearrp nego rps, nauci pravila i molim da se kazni offtopic. Hvala

Coa Petrovic

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • Na pocetku POVa se jasno vidi da jurite ID 4226 sa dva auta i da on ne zeli da se zaustavi,te on radi FearRP (On ce biti kaznjen).Dalje, dolazite do njihovog HQ i tu dolaze njegova dva auta i vas jedan auto.Koliko sam vidjeo na POVu vi ste pokusali da zaustavite jednog od njih dok su ovo dvoje bili pored njega i plus su bili ispred svojeg HQ tako da se ne moze smatrati kao FearRP.Nakon toga vas je ID 9379 baitao (I on ce biti kaznjen za to).Uglavnom dva clana organizacije Bloods su prekrsili pravila te nije dovoljno za WARN.Takodje na kraju videa se cuje kako ID 10843 govori na radio da ce organizacija Bloods dobiti warn,te ce i on biti kaznjen za MG

Status
Not open for further replies.
Top Bottom