By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Hahahahahahahaha npcuCovek puca u pod i hita. Zelim njegov POV..
oni cheateri ti 2 metka spojio nisi čist double tap majmuneeeeeeCovek puca u pod i hita. Zelim njegov POV..
Uspori video malo i popij lek neki vidis da gadja u pod a hita meneoni cheateri ti 2 metka spojio nisi čist double tap majmuneeeeee
Nek ti mama popije lek pre jebanja dobices batu i seku pederu glupiUspori video malo i popij lek neki vidis da gadja u pod a hita mene
to ti je sva pamet kad vredjas nekog.Nek ti mama popije lek pre jebanja dobices batu i seku pederu glupi
Da primetih istog lika, mali Merris se vratio jaci nego ikad banuju lika eto njega opet ovo je 48nalog ja mislim.Covek puca u pod i hita. Zelim njegov POV..
Molio bih Administraciju da ovo rese....Nek ti mama popije lek pre jebanja dobices batu i seku pederu glupi
Njega je verujem bog vec kaznio kad se tako izrazava nece taj dalje od nekog kontejnera dogurati u nastavku zivota.Molio bih Administraciju da ovo rese....
Slazem seNjega je verujem bog vec kaznio kad se tako izrazava nece taj dalje od nekog kontejnera dogurati u nastavku zivota.