Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
.
Players nickname
bla
Suspect ID
34354535345345345
Date of violation
Jul 29, 2023
Time of violation
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/forums/117/post-thread

Delete

Player
Player
Ne moj tvink 34482 je u NG-u, a 6168 je moj prijatelj koji drzi neformalnu a na tvinku je u sahpu.Obavesteni su kuratori o tome, opusteno.

Delete

Player
Player
Da se sme biti lider neformalne, sa tvinka uci u state, niko nije u bandi, to je zabranjeno.

Delete

Player
Player
Takodje da napomenem jos jednom, ID 6168 drzi neformalnu, na tvinku 35776 je u sahpu (obavesteni su kuratori o tome da se moze biti na tvinku u state ako drzis neformalnu, naravno ako main nije u bandi a nije), moj main 2734 ne drzi nista u sahpu je, tvink 34482 je u NG-u, nikav problem ne vidim, sem tvog druga sto je krao iz fam skladista…

Deda Nikola

Leader
Leader
Izbaceni ljudi iz familije pokusavaju sad namestiti nesto... Ne razumem vas uopste
Celu komunikaciju sa jednim kuratorom ne zelim da delim pa evo jedan deo gde je priupitano da li smem da budem u drzavnim organizacijama. Nigde u pravilima ne pise pre svega da oba akaunta mogu biti u istoj porodici, i jedina komunikacija izmedju mog maina i twinka jeste skidanje poreza od plate iz SAHP-a kao sto svim clanovima ide kako bi ljudi koji su u familiji imali bonuse i ostalo, to sto vi radite od kako je familija dignuta iz mrtvih vam je dovelo do toga da budete na crnoj listi iste za nacionalizam i ostale stvari sto ne zelim da kacim vas ali opet dovodite u taj deo da sve okacim.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom