By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!jel ja to cujem mg na 30 sec?Na snimku se cuje kako me oni dizu i pretrazuju bez /me /do ili rpanja preko mikrofona
isto kao i na 1:00 kako mga pao je i rekao je "pao samjel ja to cujem mg na 30 sec?
0:52 ID (9379) radi PG i loot-a u gunfight-u, skoro svaki od vas koji je umro rekao je da je umro, dok nije bio pri svesti, sto se cuje na radiu. Mass MG, znali ste da je armone po majici. Sto se tice ID 1215, sto te pretrazio, mikrofon mu nije radio, cuo si i sam da je kod tvog druga sve ispostovao, osim onaj PG na kraju, a zato sto mu mikrofon nije radio, ID 4786 je tebe rob-ao.
0:52 ID (9379) radi PG i loot-a u gunfight-u, skoro svaki od vas koji je umro rekao je da je umro, dok nije bio pri svesti, sto se cuje na radiu. Mass MG, znali ste da je armone po majici. Sto se tice ID 1215, sto te pretrazio, mikrofon mu nije radio, cuo si i sam da je kod tvog druga sve ispostovao, osim onaj PG na kraju, a zato sto mu mikrofon nije radio, ID 4786 je tebe rob-ao.
Kako oni znaju da je to armone? Takodje ne moze ovo biti warn za porodicu jedino je ID 1215 prekrsio pravila.To ne znači da ako imaju košulju svoj armone, možda postoji slučajna porodica kao što je ova odeća i stavi isto da armone nemaju dokaz da je njegov armone.