Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
6168
Players nickname
Stranac
Suspect ID
0000
Date of violation
Jul 12, 2023
Time of violation
0000
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/426828/

Igor Furlan

Player
Player
Evo jos jedan od ekipe koji sada pokusava nesto, isto radi kao i njegov prijatelj samo u vecim kolicinama zato sto on do sada ni jednom nije dobio ban niti je ulazio sa alta. A koliko vidim ovde ima i pancira iz Familiesa sto znaci da je krao i iz skladista organizacije dok je bio kod njih, proverite i te logove sa datumom.
Kao prvo zadnje sta je bilo uzeto je bilo prije 2 tjedna stoga ono kao drugo sva ta municija je bila moja stoga nije krađa ako je to moje

Deda Nikola

Server Administrator
Server Administrator
Kao prvo zadnje sta je bilo uzeto je bilo prije 2 tjedna stoga ono kao drugo sva ta municija je bila moja stoga nije krađa ako je to moje
To koliko se secam si ti rekao da je bila donacija familiji, a zatim si i istu uzeo. Posto nemas pristup zajednickom skladistu niti skladistu oruzija. Receno je sve sto stavite u vozilo se smatra kao donacija familiji i da cu ja ili Mile prebaciti u skladiste kako bi bilo deljeno drugim ljudima tokom bilo kakve akcije.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom