Povlacim
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Kao prvo zadnje sta je bilo uzeto je bilo prije 2 tjedna stoga ono kao drugo sva ta municija je bila moja stoga nije krađa ako je to mojeEvo jos jedan od ekipe koji sada pokusava nesto, isto radi kao i njegov prijatelj samo u vecim kolicinama zato sto on do sada ni jednom nije dobio ban niti je ulazio sa alta. A koliko vidim ovde ima i pancira iz Familiesa sto znaci da je krao i iz skladista organizacije dok je bio kod njih, proverite i te logove sa datumom.
To koliko se secam si ti rekao da je bila donacija familiji, a zatim si i istu uzeo. Posto nemas pristup zajednickom skladistu niti skladistu oruzija. Receno je sve sto stavite u vozilo se smatra kao donacija familiji i da cu ja ili Mile prebaciti u skladiste kako bi bilo deljeno drugim ljudima tokom bilo kakve akcije.Kao prvo zadnje sta je bilo uzeto je bilo prije 2 tjedna stoga ono kao drugo sva ta municija je bila moja stoga nije krađa ako je to moje