povlacim
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ja brate nemam nista protiv tebe ali nikad u zivotu ne dignes ruke ja tebe ispostujem dizem ti ruke ti se kurcis da ne bacis jedno 20k na podu tako da onovidi se da je namestanje bana
povucicu zalbu uzivaj mihahahah ? kad sam otiso za fir
koliko mrzim ove toksicne likove ,koliko je njemu dosadno usao i gleda koliko ko prijava ima i nije mu mrsko kaciti momkaJa sam jedan od igraca koji ne igra ali pratim forum i ovog lika vidim stalno kako krsi ima 10+ prekrsenih pravila u mjesec dana tu je i ban i oko 5 warnova i par demorgana.
Approved - G.P. 3.2 | 33876
Lagani VDM od mene, a najlaganiji G.P. 3.2 od doticne osobe. Psovanje drugi put: gp 3.2 v2gta5grand.comApproved - P.Z.Z 1.1 + G.P 3.1 | 33876
HAHAHAAHAH eto njega opet bratee tesko mu u zivotu jbgg mora to da radigta5grand.comApproved - Geto Pravilo 1.5 |33876
evo kako sto vidite na povu kaze mi da izadjem bez da broji ja bezim u isto vreme zato sto necu da failam nego da izadjem iz hq normalno i lik dolazi i me ubija dok bezim bravogta5grand.comApproved - P.D.1.2|33876
1.2 Zabranjeno je ubijati/pljačkati/otimati/itd. prije početka događaja (10 minuta prije) tokom događaja i 5 minuta nakon | Upozoriti 1 DO FABRIKE SVE VAM JE JASNOgta5grand.com