Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
36708

Jason Fedredov

Player
Player
Dobar dan/veće Mujo.Ja se ponovo oglasavam znam da sam dosadan ,ali da sad sve objasnim.
Uopce nisam imao moj Twink nalog jer mi je drug posudio acc od epic games na kojemje bio GTA 5 na kojem nije bilo accaunta na grandu,drug mi je rekao koristi taj epic acc sve dok sebi ne kupis acc(jer nisam znao sta je grand i da cu se ovoliko zabaviti) zatim nakon od prilike 2 mjeseca sam kupio sebi steam verziju gta i prebacio svoj grand acc 36708(main) na steam.I nakon kupovine i prebacivanja naloga na Steam sam Mujo tebi javio da sam prebacio te sam ti se ranije javljao sa drugog discorda koji mi je hakovan i pisao ti da koristim VPN i cesto restartujem ruter zbog tadasnjeg Bag-a "Conecting lost Reconecting" Na kraju svega patnje,grajndajnja,sakupljanja para,igranja na serveru oko 12h sa mozda 2 sata koje sam spavao na dan i moj kraj se zavrsio na Ban-u koji mi oupce nije imao nikakve veze sa mojim tadasnjim stanjem, U to vrijeme sam se jako smirio od svega poceo sakupljati pare da otvorim svoju familiju i samo jedan dan dodem kuci iz skole upalim grand i saznam da sam dobio ban.... Lijep Pozdrav Za Svu Administraciju........

Status
Not open for further replies.
Top Bottom