Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected G.P. 1.4, G.P. 1.8 G.P. 4.1 I 6168,35776

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
45845
Players nickname
Kristina Skaler
Suspect ID
6168
Date of violation
Jul 2, 2023
Time of violation
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/forums/117/post-thread

Kristina Skaler

Player
Player
Znam ga tako što je vođa familije u kojoj sam bio, nisam siguran, ali mislim da ima i treći acc, te postoji mogućnost da je koristio VPN ili tako nešto, a u što sam siguran je to da je sa svog twinka (35776) radio AntiAFK kako bi dobivao dnevnu investiciju i kako bi dobivao grand coinse te je sav taj novac, ponešto direkt na svoj main, ponešto na račun SVOJE VLASTITE porodice prebaciovao pare i imovinu, što je zapravo tehnički na njegov račun, s obzirom da je njegova porodica njegovo vlasništvo, molim vas pažljivo sve provjerite i nemojte da vam bilo kakvo kršenje pravila promakne, a isto tako specajte ga dok je u kući s obzirom da za antiafk koristi program koji mu ne dozvoljava da zaspi i ako stoji u mestu, sami se uverite da nakon 10 minuta AFK-anja još uvek nije zaspao,lp.
Napomena: Dosta toga je urađeno tijekom grand coins promocije tj. približno tome vremenu koje je dole navedeno ili možda i isti dan.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom