Htio bi vidjeti pov ove situacije jer se na mom povu vidi kako metak prolazi pored mene i dobijam one-tap. Hvala na razumijevanju.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Zamisli da si toliko jadan da kacis coveka koji te sa sokom odvalio a ti na roof pre vremena da odes gg za tebe batongaHtio bi vidjeti pov ove situacije jer se na mom povu vidi kako metak prolazi pored mene i dobijam one-tap. Hvala na razumijevanju.
bar mu nije prezime NinthStreetZamisli da si toliko jadan da kacis coveka koji te sa sokom odvalio a ti na roof pre vremena da odes gg za tebe batonga
Dok ne psuje majku na forumu i nije posvadjan sa padezima je odlicanbar mu nije prezime NinthStreet
Bas ti dosadno od kako si ban dobio cim si mi trazio dc za taj linklajkujte moj novi highlights jebiga malo bacam lopta kao da sam pusio masnu kurcinu pre igre ali dobar sam u globali
posle ovoga mozes da cutis samoBas ti dosadno od kako si ban dobio cim si mi trazio dc za taj link
A jos nisi ni padeze pohvatao da te recenice budu potpuno ispravne
Ide slika šefeeeposle ovoga mozes da cutis samo
boli me kurac iskreno da ti kazemIde slika šefeee
Nek ti posalje i sc od ispod
I mene bi boljelo sve da sam onakavboli me kurac iskreno da ti kazem
slika pre 100 godina poslao sam tvojoj kevi bolju nek pogleda i neka ti pokazeI mene bi boljelo sve da sam onakav
00:41 odlično polaganje,samo nastavi ignoreBas ti dosadno od kako si ban dobio cim si mi trazio dc za taj link
A jos nisi ni padeze pohvatao da te recenice budu potpuno ispravne
rispect za decka sto trenira i sto je uspeo u sportu ne znam cemu to filipelajkujte moj novi highlights jebiga malo bacam lopta kao da sam pusio masnu kurcinu pre igre ali dobar sam u globali
rispect za decka sto trenira i sto je uspeo u sportu ne znam cemu to filipe
MUNJA MAGLUTA 16726
Slikaj history sta si kucao da ga bacim
kakav uspjeh pa bouze da ga jebem
suzana li bese mara li beseSlikaj history sta si kucao da ga bacim
7d bjese ja mislim i to bas danassuzana li bese mara li bese
A ko su onesuzana li bese mara li bese