Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
16298
Players nickname
Mikii_Sanchez
Administrators nickname
Mujo_Simba
Date
Jun 24, 2023
Time
00:00
Proofs
xxxx

Mihail Jovik

Player
Player
Dragi Mujo

Juce sam se vratio od odmora i skuzio sam da sam dobio Permu za Generalno Pravilo 1.1. Priznajem da sam pogresio kada sam bio novi igrac nisam znao za to pravilo pa kad sam iso kod prijatelja igrao sam na negov komp on nije igro na moj account i nema moje passworde sacuvano. Posle taj dogadzaj dugo vreme nisam bio aktivan na igricu zbog skole nakon nekoliko meseca vratio sam se i poceo sam ponovo da igram. ukljucio se na moj Komp i sve je bilo dobro ali nakon 13 dana sam se ukljucio i skuzio sam da sam dobio ban Priznajem da sam pogresio i nikad nece se ponoviti. Bio bi srecan ako bi dobio vtoru sansu da mogu opet da igram na ovaj proekat. (Samo hocu da napomenem imam dva wifija jedan je 2.4g i drugi 5g mozda i zbog toga). Ja se stvarno izvinjavam sta vam opet pisem, samo zelim opet da se vratim na ovaj predivan pojekat koi sam se posvetio mnogo vremenom.
Ako treba oduzmete mi novac koi sam radio i sve to, a ako nemam novac slobodno oduzmete mi neki auto.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom