Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
3996, 16568
Players nickname
Teo_Bumbar
Administrators nickname
Ivkezz_Obama
Date
Oct 15, 2022
Time
00:00
Proofs
/

te0vichhhr

Player
Player
Pozdrav, vec znate tko sam i zašto ovo pišem. Uskoro ce 10 meseci od kada sam dobio blacklistu na serveru zbog Trashtalka. Admina (Ivkezza) sam na forumu nazvao korumpiran na nacin da sam rekao da su ga mnogi drugi prozivali korumpiranim, a ne direktno da ja kazem on je korumpiran jer sam dobio ban za vredanje administracije na 7 dana, a to nisam uradio nego sam rekao liku pokraj sebe. Administrator (Roonie Cartiero) u to vreme to je shvatio kao da sam rekao njemu, ali je bio u spectator modu i nisam ni mogao znati da je tamo jer su ga zvali drugari, a ne ja. Trazio sam Ivkezz-a na forum da proveri pov jer nisam rekao adminu nista nego liku pokraj, a Ivkezz je opet rekao da se cuje kao da sam rekao adminu jer sam u to vreme imao sranje mic koji je cesto pucao, prekidao itd. i onda sam pisao zalbu za Mazhora jel moze unban posto admin ne moze shvatit preko pov-a zbog mog mikrofona i tu mi je pobeglo jer nisam procitao sto sam pisao pre nego sam stavio zalbu i napisao sam da tog admina (Ivkezz-a) puno ljudi prozivaju korumpiranim i da se pravi glupim što je sve moja krivica.... Napisao sam na zalbi da sam rekao liku pokraj koj je bezao u GZ kod pijace, a ne adminu koji da razjasnim ponovno nije bio prisutan, bio je u Spectator modu ili kako se to zove tako da ne znam na koji nacin sam mogao admina nazvat ped**-om ako nisam ni znao da je tu, a razgovorao sam sa likom koji je pobegao u GZ. To je sve cega se secam, nadam se da sam sve dobro objasnio i da mi mozete pruziti drugu sansu na ikakav nacin.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom