Postovana Administracija!
U ovom Slucaju se radi o igracu koj je vec Banovan na Mainu
zbog G.P 1.6 kupovina i prodaja Biznisa za RL cash.
ID 27811 Coby Sharington (Banovan za G.P 1.6)
ID 28427 Coby Redington (Aktiv igra) TWINK
sad se radi o G.P 1.3 skem za kancelariju
ID 28427 Objavljuje Svudgje da placa najvise Bonusa od svih kancelarija
Objava na Oglasu je ukupno 164.000 $ Na Discoru Zadatak BONUS od 85.000 $ Na Ingrandu BONUS od 100.000 $ i kod Kancelarija pise Bonus od 100.000 $
ja sam IC potpisao Ugovor sa njegovom Kancelarijom gde Pise Bonus 100.000 $
odradio i zavrsio sam sve kako treba i na kraju mi isplatio samo 70.000 $
Prvi put mi nije nista isplatio zato sto je cekao namjerno da istece Rok da ne mora nista isplatit.. i ako sam pre 00:00 sati Dokaz njemu na Bubici objavio.
opet je izmislio nesto samo mi ne isplati to sto meni sljeduje. a sad me skemuje za isplatu od 70.000 $ gde mora 100.000 $ biti
( 1.3 Svaka prevara protiv igrača je zabranjena | TRAJNI BAN i ne nadoknađujemo izgubljeni novac.)
tako da Molim Administraciju ovog servera da se kazni Ovaj Igrac ID 28427 za prevaru.
(Mi smo pričali sa Adminom i reko je nam je da je ovo kaznljivo i samo objavite na forumu)Sa dokazom
Ovdje me skema za 100.000 $ izmišljava priče samo da ne isplati
Hvala unpred
U ovom Slucaju se radi o igracu koj je vec Banovan na Mainu
zbog G.P 1.6 kupovina i prodaja Biznisa za RL cash.
ID 27811 Coby Sharington (Banovan za G.P 1.6)
ID 28427 Coby Redington (Aktiv igra) TWINK
sad se radi o G.P 1.3 skem za kancelariju
ID 28427 Objavljuje Svudgje da placa najvise Bonusa od svih kancelarija
Objava na Oglasu je ukupno 164.000 $ Na Discoru Zadatak BONUS od 85.000 $ Na Ingrandu BONUS od 100.000 $ i kod Kancelarija pise Bonus od 100.000 $
ja sam IC potpisao Ugovor sa njegovom Kancelarijom gde Pise Bonus 100.000 $
odradio i zavrsio sam sve kako treba i na kraju mi isplatio samo 70.000 $
Prvi put mi nije nista isplatio zato sto je cekao namjerno da istece Rok da ne mora nista isplatit.. i ako sam pre 00:00 sati Dokaz njemu na Bubici objavio.
opet je izmislio nesto samo mi ne isplati to sto meni sljeduje. a sad me skemuje za isplatu od 70.000 $ gde mora 100.000 $ biti
imgur.com
Discover the magic of the internet at Imgur, a community powered entertainment destination. Lift your spirits with funny jokes, trending memes, entertaining gifs, inspiring stories, viral videos, and so much more from users.
imgur.com
imgur.com
Discover the magic of the internet at Imgur, a community powered entertainment destination. Lift your spirits with funny jokes, trending memes, entertaining gifs, inspiring stories, viral videos, and so much more from users.
imgur.com
( 1.3 Svaka prevara protiv igrača je zabranjena | TRAJNI BAN i ne nadoknađujemo izgubljeni novac.)
tako da Molim Administraciju ovog servera da se kazni Ovaj Igrac ID 28427 za prevaru.
(Mi smo pričali sa Adminom i reko je nam je da je ovo kaznljivo i samo objavite na forumu)Sa dokazom
Ovdje me skema za 100.000 $ izmišljava priče samo da ne isplati
imgur.com
imgur.com
Hvala unpred