Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
38473
Players nickname
Shadys Death
Suspect ID
8317
Date of violation
Jul 12, 2023
Time of violation
01:48
Proofs
https://youtu.be/iheI8TlD5Bc

strahinjashady

Player
Player
bez ikakvog roleplaya me izbacuje iz helija gde umirem, kako je to moguce? voleo bih da se offtop kazni
kao sto sam rekao, planine ne vracaju ono sto uzmu

Allen Sikter

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Video dokaz ne dostupan imate 4h da ispravite greske

Sakal Polumental

Final Boss - sine moj!
Player
Iskocio si sam da ne bi bio uhapsen. Ovo je prevara! I ti si iskocio i ovaj pored tebe! Bili ste lazni taoci crvenima. Hahahaha mali ti nisi dobar u glavu nikako! Iskocio si sam i uvek bezis od kazne i roleplaya! Ovo je fearrp! Ili je bug.

Last edited:

Miha Filds

Player
Player
Iskocio si sam da ne bi bio uhapsen. Ovo je prevara! I ti si iskocio i ovaj pored tebe! Bili ste lazni taoci crvenima. Hahahaha mali ti nisi dobar u glavu nikako! Iskocio si sam i uvek bezis od kazne i roleplaya! Ovo je fearrp!
100 kila gorila sa 40 godina dolazi celi dan igra igricu, okej to , ali da ti dodjes nekome mladjem od sebe koliko vec godina i pises da nije dobar,bolje pitanje jesi li ti normalan i da li ti treba neka pomoc od odvikavanja da budes dete koje ce po ceo dan igrati igrice pa nekoga vredjati,nemas pravo glaso.Srdacni Pozdravi!

strahinjashady

Player
Player
Iskocio si sam da ne bi bio uhapsen. Ovo je prevara! I ti si iskocio i ovaj pored tebe! Bili ste lazni taoci crvenima. Hahahaha mali ti nisi dobar u glavu nikako! Iskocio si sam i uvek bezis od kazne i roleplaya! Ovo je fearrp! Ili je bug.
kako sam iskocio sam ti si me izbacio?

Status
Not open for further replies.
Top Bottom