By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Kizara te resiokizi kupio ruke, pa presao na twink da daje 2od2, zanimljivo
resio, sa lepim hitboxomKizara te resio
Najjači si ti.resio, sa lepim hitboxom
iskidao bi i ja tebe da imam hitboxrealno iskido sam te
Molio bih admina da se isto kazni igrač 2318 za pg sto radi na 00:03 secPregled zalbe u toku
Tefo ne možeš tražiti pov,kada igrač 2318 nema dobar drug efekt,ovo je sym redux i nedozvoljen je.Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Zahtjevam POV od ID 37012
Imate rok 16 sati
da drug efek je smanjen ko sto je dobio ban denis gnekovic za istiTefo ne možeš tražiti pov,kada igrač 2318 nema dobar drug efekt,ovo je sym redux i nedozvoljen je.
lp.Tefo ne možeš tražiti pov,kada igrač 2318 nema dobar drug efekt,ovo je sym redux i nedozvoljen je.
Tefo je admin, i valjda zna sta je dozvoljeno, a sta nije.. Evo ga pov jer je osoba sklonila,jer zna da će dobiti ban
Thread 'Ban za G.P. 4.1 I Mujo Simba'Tefo je admin, i valjda zna sta je dozvoljeno, a sta nije.
razlikujes li reduxe ?Thread 'Ban za G.P. 4.1 I Mujo Simba'
Rejected - Ban za G.P. 4.1 I Mujo Simba evo ovdje je igrač dobio ban za taj redux