Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Raymond Osama

Player
Player
Joined
Jan 19, 2023
Messages
20
Organizacija: GOV

Ime: Mihailo Gambo
Pol: Muski
Starost: 24
Nacionalnost: Srbin
Mesto rođenja: Beograd, Srbija
Boja očiju: Plava
Boja kose: Seda
Tetovaže: Nema
Prednosti: Snalazljiv, samouveren, nesebican, inteligentan, odlicno zna da radi pod pritiskom
Slabost: Netolerantan, koristi narkotike, brutalno nasilan prema ljudima koje ne voli, istraumiran zbog svoje proslosti



Životna priča: Zivot Mihaila zapocinje u Beogradu, vec pri rodjenju Mihaila nastali su problemi u porodici i njegov otac i majka su se razveli. Nakon duge bitke za starateljstvo majka je uspela da preuzme starateljstvo nad njim, a otac je bio primoran da placa alimentaciju od 14 hiljada svakog meseca. Zbog svog strese koji je pretrple, majka je postala alkoholicar sto je ostavilo teske posledice po Mihaila. Svakog drugog-treceg dana njegova majka bi se napila i bila bi agresivna prema detetu, vredjala bi ga, udarala bi ga i proklinjala bi dan kada se on rodio, svu krivicu za dogadjaje iz proslosti bi svalila na njegovo rodjenje. Mihailo je naucio da zivi sa ovim i kao takav je odrastao u coveka veoma brzo jer je trebao da se brine sam za sebe od pocetka, njegova majka ga ne bi hranila toliko cesto, ne bi mu peglala stvari i prala ves, tako da je Mihailo sve ovo morao da nauci dok je jos uvek bio malo dete. Skolovanje je bilo veoma tesko za Mihaila jer je njegova majka bila vidjena kao ludak koji muci dete, deca su ga cesto ispitivala zasto je takva i zasto on cesto ne dolazi u skolu, na sta bi on samo napravio neki bezazlen izgovor ili bi precutao. Bio je odlican djak i imao je strast za politickim naukama, medjutim njegova majka mu nije dozvolila da ode na politicke nauke jer je mislila da je to potpuni promasaj za njega i upisala ga je u gimnaziju. U 4. godini gimnazije njegova majka dobija akutno otkazivanje jetre zbog prevelikog unosa alkohola na dnevnoj bazi i ostaje prikovana za krevet narednih mesec dana u blonici gde kasnije i nazalost umire. Mihailo je nakon ovoga primao socijalnu pomoc od drzave dok nije skupio dovoljno za kartu u Los Santon u kome je nalazio neku vrstu buducnosti i udaljenost od bede u kojoj zivi, nakon sto je izvadio vizu u ambasadi uspesno je otisao preko u Los Santos. U Los Santosu mu privlaci paznju akademija koja je tada bila otvorena, ta akademija je bila za USSS, Mihailo je imao puna 4 meseca da se spremi pred izlazak na polaganje. USSS je u to vreme primao samo 50 novih clanova, a Mihailo je uspeo da zavrsi 43. na listi kandidata te se plasirao za ulazak u USSS gde zapocinje svoju novu karijeru. Medjutim detinjstvo i proslot je ostavilo ozbiljne oziljke i poremecaje u glavi Mihaila koje se trudio da ne pokazuje u javnosti.

Priča o karijeri: Mihailo zapocinje svoju karijeru u USSS kao Junior Agent, njegov glavni posao je bio cuvanje Vlade. Mihailova smena je pocinjala u 10 i zavrsavala se u 4 popodne, tada bi stupili agenti koji rade drugu smenu. Mihailo je bio veoma uspesan u svom poslu i uvek je drzao do casti i ugleda, uvek je pokusavao da bude uzor svojim kolegama i pokusavao je da bude sto profesionalniji, ovaj trud je zapao za oko mnogima pa tako i zameniku direktora USSS koji ga je pozvao na kratki sastanak. Cilj sastanka je bio da komanda USSS razmotri ideju o unaprdjenju agenta Mihaila na USSS Marsala, USSS Marsal je tesko dobiti i ovaj cin je imao ogromnu odgovornost nad USSS agentima. Visa komanda USSS je imala puno poverenje u Mihaila jer je obuku prosao bez greske i na zavrsnom testu o kodesku i regulacijama USSS-a je imao maksimalan broj bodova, mislili su da je on prava osoba za tu poziciju te su mu je i urucili. Mihailo je proveo pune 2 godine na ovoj poziciji radeci svoj posao bez greske, svakog dana je organizovao agente koji bi cuvali vladu i samog guvernera, Mihailo je ovu poziciju dobio sa samo 20 godina i bio je prezadovoljan kako mu se zivot odvijajao uporedjivajuci ga sa svojom prosloscu. Sav njegov tezak trud i rad dospeo je do Vasilije Zampe, direktora Unutrasnje Kontrole kome je ovaj mladic zapao za oko. Nakon silnih preporuka Vasilije je odlucio da obavi razgovor sa Mihailom i da mu ponudi rad u Unutrasnjoj Kontroli, Mihailo ovakav poziv nije mogao da odbije i odlucio je da iz USSS predje u Unutrasnju Kontrolu. Mihailo nastavlja svoju karijeru u Unutrasnjoj Kontroli i tako je i do dana danasnjeg, ali neki ljudi su mu stali na rep i ne daju mu da radi svoj posao kako treba, cesto ga ispituju, postavljaju mu suvisnja pitanja i pokusavaju da izvuku nesto iz njega iako Mihailo nikada nije bio korumpiran, drugim recima zele da ga svrgnu jer su ljubomorni na njegov rad. Ovo izaziva ogroman bes u Mihailu ali je kroz godine koje su odmicali uspevao da se suzdrzava, uspevao je da taj svoj divljacki bes ukroti sve do par meseci. Mihailu je bilo dosta torture i linca kojeg je pretrpio i odlucio je da te kolege trebaju da nestanu, i zacrtao je u svojoj glavi da ce nestati na laksi ili na tezi nacin. Kroz sve ovo Mihailo je postao ogorcen prema svojim kolegama i vise mu nije bilo do casti i ugleda, bilo mu je dosta svega te je odlucio da predje na drugu stranu.


Ishodi:

1- Mihailo je u stanju torturisati i ubijati nekoga ako mu ta osoba staje na put.
2- Mihailo je spreman podmetnuti dokaze protiv ostalih kolega ukoliko mu se one na bilo koji nacin zamere.
3- Mihailo moze ocistiti dosije bilo kom licu.
4- Mihailo moze kidnapovati bilo koje lice.
5- Mihailo moze davati serum istine licu.
6- Mihailo moze biti na duznosti u privatnom vozilu.
7- Mihailo moze da lisi slobode i da uhapsi bilo koje lice koje prekrsi zakon.
8- Mihailo moze uzimati mito u vrednosti od 100.000
9- Mihailo moze uzeti i polomiti kamericu kolegi ukoliko ga taj kolega uhvati u zlocinu/korupciji.
10- Mihailo moze rukovati i posedovati oruzije visokog kalibra kao sto su LMG i Heavy Sniper zbog svoje specijalizovane obuke u USSS kao i u Unutrasnjoj Kontroli.
11- Mihailo moze zaplenjivati oruzje od ostalih kolega ukoliko ih kidnapuje.
12- Mihailo moze da poseduje triple X oruzje i narkotike jer je korumpiran.
13- Mihailo moze da poseduje i nosi pancire od drugih organizacija radi under-cover istrage.
14- Mihailo moze da ide u ghetto i da se oblaci u odecu gangova radi under-cover istraga.
15- Mihailo ima aktiviranu kamericu na svom pojasu 24 sata non-stop.
16- Mihailo moze da pusti kriminalca ukoliko mu je to prijatelj ili poznanik.
17- Mihailo moze sam da hapsi bez pomoci kolega ili ostalih policijskih sluzbenika.
18- Mihailo moze da vozi svako auto off-road 50 km/h zbog specijalizovanog treninga u USSS i Unutrasnjoj Kontroli.
19- Mihailo moze da vezuje/vuce/podize/ubacuje u kola i pretrazuje sa tazerom ili pistoljem.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom