Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
2741
Players nickname
Kim Halland
Administrators nickname
David White
Date
Jan 26, 2022
Time
16:57
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/43075/

maisony9

:)
Player
Prihvaćena žalba od strane Administratora David White i po meni loša odluka.
33 sekundi traje njihov POV, skraćen je da se ne bi videli moji ljudi koji su prvi krenuli da pucaju na njih pre no što sam izašao iz kola. A i ja koliko znam 1 minut treba POV trajati.
Zahtevam unjail zato što nisam uradio FailRP već su moji ljudi bili iza njih al se to ne vidi zbog klipa koji traje 33 sec tačnije koji je izrezan da se ne bi videla cela situacija.

maisony9

Player
Po pravilu Administracije POV mora biti 1 minut. Baš zbog ovakvih scena da bi se videla cela situacija.

maisony9

Player
Pošto nije ceo POV i ne vidi se cela situacija, možete pogledat u logovima da sam ja ubio jednog a moj čovek ostale.

maisony9

Player
Evo mog POV-a gde se vidi da nisam bio sam nego sa jos jednim mojim covekom koji je stao iza njih i krenuo pucat po njima, samim tim ja sam imao podrsku i nisam bio sam tako da nisam morao dici ruke. Pazljivo pogledati klip od pocetka do kraja i videce se lepo sve kao na primer da su isti momci koji su stavili zalbu na mene radili mass rule break #1 PG dok je bez svesti #2 MG izgovaraju FailRP itd. #CR udara me kolima namerno.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom