Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
36768
Players nickname
Ljubica_Jovanovic
Administrators nickname
Allen Sikter
Date
Jul 17, 2023
Time
00:00
Proofs
/

Boki Bitanga

Player
Player
Poštovana administracijo servera,

S ovim dopisom želim vam izraziti iskrenu ispriku zbog nedavnog događaja koji se odnosi na prevaru jednog od igrača na vašem serveru. Shvaćam ozbiljnost situacije i prepoznajem da sam pogriješio u svojim postupcima. S dubokim žaljenjem priznajem da sam se prevarom pokušao domoći kripto valute od navedenog igrača, i to je nešto za što se iskreno kajem.

Želim naglasiti da moje postupke ne opravdavam ni na koji način. Svjestan sam da sam povrijedio povjerenje zajednice igrača, a posebno sam svjestan štete koju sam nanio igraču kojeg sam prevario. Ta prevara nije samo nepoštena, već je i protivna osnovnim načelima poštenja i integriteta koje bi trebali slijediti kao igrači na vašem serveru.

Stoga, ponovno izražavam svoje najdublje isprike žrtvi moje prevare i cijeloj zajednici servera. Shvatio sam koliko je važno graditi povjerenje i poštovanje među igračima, te ću se posvetiti popravljanju posljedica svog postupka. Učinit ću sve što je u mojoj moći da nadoknadim štetu koju sam prouzročio i ponovno steknem povjerenje zajednice.

Molim vas da razmotrite moje iskrene isprike i ozbiljnost s kojom shvaćam ozbiljnost svojih postupaka. Bit ću zahvalan za priliku da se iskupim i dokažem da sam naučio lekciju iz ovog iskustva. Uz to, bit ću spreman slijediti sve korake koje preporučujete kako bih obnovio svoju reputaciju i pridonio pozitivnoj atmosferi na vašem serveru.

Nadajući se vašem razumijevanju i spremnosti za oprost, ostajem s iskrenim željama za popravkom štete koju sam nanio.

S poštovanjem,
Ljubica Jovanović (ID: 36768)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom