Dragi Abrahame.
Pisem zahtjev za unban iz razloga sto sam dobio ban jer nisam dostavio pov na vrijeme. Bio je vikend i imao sam obveza sa curom u privatnom zivotu i odmorio sam od igrice, nisam bio za pc-em cijeli dan.
Kada sam navecer dosao i vidio da sam dobio ban, hitno sam pisao Tefi koji mi je rekao da postavim zalbu sto sam ja i napravio u najkracem mogucem roku, gdje sam i prilozio svoj POV, kojeg sam kao po pravilima zadrzao vise od 48h.
Molim za unban jer nista lose nisam radio jednostvano nisam bio kod kuce i u mogucnosti da objavim POV ranije ili vidim zalbu koja je postavljena na mene.
U prilogu ostavljam unban appealove drugih igraca koji su dobili unban za slicno.
Molio bi za ravnopravnost sa drugim igracima, hvala na citanju.
Lijep pozdrav.
Pisem zahtjev za unban iz razloga sto sam dobio ban jer nisam dostavio pov na vrijeme. Bio je vikend i imao sam obveza sa curom u privatnom zivotu i odmorio sam od igrice, nisam bio za pc-em cijeli dan.
Kada sam navecer dosao i vidio da sam dobio ban, hitno sam pisao Tefi koji mi je rekao da postavim zalbu sto sam ja i napravio u najkracem mogucem roku, gdje sam i prilozio svoj POV, kojeg sam kao po pravilima zadrzao vise od 48h.
Molim za unban jer nista lose nisam radio jednostvano nisam bio kod kuce i u mogucnosti da objavim POV ranije ili vidim zalbu koja je postavljena na mene.
U prilogu ostavljam unban appealove drugih igraca koji su dobili unban za slicno.
Approved - Unban Appeal G.P. 1.7 | Marin Solo
Postovana administracijo, Dobio sam ban za krsenje Generalnog pravila 1.7, razlog je sto nisam video zalbu koja je okacena i da se od mene trazi POV (Approved - Cheat | 25726). Snimio sam eventa, imam POV tog informala i iskreno se nadam da cete prihvatiti moj appeal, zato sto nisam bio celo...
gta5grand.com
Approved - P.D. 1.7 | Minolina Ashford
Draga administracijo dobio sam ban za P.D 1.7 na 30 dana jer nakon FamWara nisam okacio POV. Azvinjavam se i zamolio bih da dobijem unban jer sam sada okacio POV sa eventa.
gta5grand.com
Approved - P.D 1.7 | Minolina Ashford
Postovano administracijo dobijo sam ban za P.D 1.7 jucer nisam mogo da objavim video al sad tek mogu.Hvala na citanju.
gta5grand.com
Approved - Ban za P.D. 1.7 | Fixon Gotti
Dobar dan, sinoc sam igrao event zauzimanje fabrike i ubio sam jednu osobu. Ta osoba me je prijavila i admin Fixon Gotti je u 1 ujutru zatrazio POV i dao 12H da dostavim POV. Ja sam sve vreme spavao i nisam bio tu, te nisam uspeo da dostavim POV na vreme, tako da cu sad da ga dostavim. Link...
gta5grand.com
Molio bi za ravnopravnost sa drugim igracima, hvala na citanju.
Lijep pozdrav.