Zanima me njegov pov jer ne znam odakle me je ubio
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ne vidi se buraz ja gledam mid i nema ga nigdeBio si na open sa mida, normalno da ce bilo ko da te ubije
mozda zbunar?ne vidi se buraz ja gledam mid i nema ga nigde
molio bih administraciju da mu zabrane ovaj tekst jer su prevelike psovke a tu ima jako puno djece. ako se neko ponosi ovo psovkom onda je teska budalaZanima me njegov pov jer ne znam odakle me je ubio
ti onda dete nemoj igrati igricu ako ti smeta.molio bih administraciju da mu zabrane ovaj tekst jer su prevelike psovke a tu ima jako puno djece. ako se neko ponosi ovo psovkom onda je teska budala
obrati paznju da lik ima redux sa gamba pogledaj kad otvori mapu na pocetku sta piseNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
ID 19980 neka postavi POV sa eventa.
Rok za postavljanje 20 sati.
ne mogu zaključiti ovu žalbu.
sve cool
ja se ne ponosim ovim psovkama ovo je meni decko napisao pa sam stavio kao signature da se vidi kakva je to osobamolio bih administraciju da mu zabrane ovaj tekst jer su prevelike psovke a tu ima jako puno djece. ako se neko ponosi ovo psovkom onda je teska budala