P O V L A C I M
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ovaj vdm moja greskane vidim sta je ovde ooc niti ste na ooc eventu a mislio je da imas 10 godina u gradu jer si udarao auto i prekrsio pravilo CD- car damage tako da jedina osoba koja moze dobiti kaznu ovde si ti jer si udarao auto.
hahahne vidim sta je ovde ooc niti ste na ooc eventu a mislio je da imas 10 godina u gradu jer si udarao auto i prekrsio pravilo CD- car damage tako da jedina osoba koja moze dobiti kaznu ovde si ti jer si udarao auto.
Udario sam slucajno auto do njega jer mi laguje cela igra kad snimam nisam mogao da idem ljevo ili desnone vidim sta je ovde ooc niti ste na ooc eventu a mislio je da imas 10 godina u gradu jer si udarao auto i prekrsio pravilo CD- car damage tako da jedina osoba koja moze dobiti kaznu ovde si ti jer si udarao auto.
nmvz sta ti je stekalo ipak je to demorgan brate najbolje ti da povuces zalbu i nece se niko smara sa ovih sranja ae uzivaj miDa udario sam ga slucajno jer mi steka ceo komp kad snimam ja sam dao gas i nisam mogao da idem levo ili desno jer sam snimao i kad snimam steka mi ceo sistem i nemogu da igram bez lag