Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
39652
Players nickname
POV_LACIM
Suspect ID
19803
Date of violation
Jul 18, 2023
Time of violation
10:43
Proofs
https://youtu.be/pov_lacim

Boksa

Player
Player
ne vidim sta je ovde ooc niti ste na ooc eventu a mislio je da imas 10 godina u gradu jer si udarao auto i prekrsio pravilo CD- car damage tako da jedina osoba koja moze dobiti kaznu ovde si ti jer si udarao auto.

Boksa

Player
Player
ne vidim sta je ovde ooc niti ste na ooc eventu a mislio je da imas 10 godina u gradu jer si udarao auto i prekrsio pravilo CD- car damage tako da jedina osoba koja moze dobiti kaznu ovde si ti jer si udarao auto.
ovaj vdm moja greska

luka smithson

Player
Player
hahah

Last edited:

luka smithson

Player
Player
Udario sam slucajno auto do njega jer mi laguje cela igra kad snimam nisam mogao da idem ljevo ili desno

Boksa

Player
Player
Da udario sam ga slucajno jer mi steka ceo komp kad snimam ja sam dao gas i nisam mogao da idem levo ili desno jer sam snimao i kad snimam steka mi ceo sistem i nemogu da igram bez lag
nmvz sta ti je stekalo ipak je to demorgan brate najbolje ti da povuces zalbu i nece se niko smara sa ovih sranja ae uzivaj mi

Status
Not open for further replies.
Top Bottom