By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ti dobro znas sto smo dosli kod nas.i koji je nas rp razlog bio da dodjemo tumoji su se žalili meni kako uleću Bloodsi u HQ bez RP razloga i glume višu silu.
Sa obzirom da sam bio na turfu u tom trenutku veruj mi da nemam blage veze, to možda znaju ovi moji koji su bili tu al koliko je meni rečeno uleteli ste ko racija u naš hq..Ti dobro znas sto smo dosli kod nas.i koji je nas rp razlog bio da dodjemo tu
Ma usao sam jer je policija bila u getu i pucali su nekog i usao sam da vas pitam jel vas rokaju i da li vam pomoc treba nek ti kaze onaj momak sa sesirom...i jako mi je krivo sto se ne cuje zvuk da cujete kako moze normalno da se razgovara,s normalnim osobama kad je rec o policiji i rokanju po istimSa obzirom da sam bio na turfu u tom trenutku veruj mi da nemam blage veze, to možda znaju ovi moji koji su bili tu al koliko je meni rečeno uleteli ste ko racija u naš hq..
Znaci ganjale su vas drzavne organizacije po gettu i vi ste sleteli kod nas u HQ? xdMa usao sam jer je policija bila u getu i pucali su nekog i usao sam da vas pitam jel vas rokaju i da li vam pomoc treba nek ti kaze onaj momak sa sesirom...i jako mi je krivo sto se ne cuje zvuk da cujete kako moze normalno da se razgovara,s normalnim osobama kad je rec o policiji i rokanju po istim
Nas niko nije ganjao...nego je pd bio u getu i valjda su ubijali vase hapsili ili sta vec...no nbtZnaci ganjale su vas drzavne organizacije po gettu i vi ste sleteli kod nas u HQ? xd
Kako god nisam upucen skroz pa ne bih da pametujem mnogo a necu ni da spamujem, na administratroiam je da odlucei tjt.
filmora je koriscena da bi se zvuk ugasio a posle da bi se vratio jer je video bio smanjen ... ne znnam sta se pravis pametann kad nisiopasna filmora