Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
6845
Players nickname
Mufljuz Johnson
Suspect ID
0000
Date of violation
Jan 26, 2022
Time of violation
20:36
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=XIhnhzMT0SY&ab_channel=stolle

Offender

Forum Concent Creator
Player
Kao sto vidite likovi su uleteli u hq

ukoliko treba potvrda naseg lidera komentarisace...

zvuk ugasen jer mi je krcao jako mikrofonn i bukvalno se nnista nije culo

maisony9

:)
Player
Ja sam u toku ove situacije bio na turfu al svakako se vidi na POVu i moji su se žalili meni kako uleću Bloodsi u HQ bez RP razloga i glume višu silu.

Anđelko Roosevelt

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.​
  • Žalbu ostavljam kuratoru organizacije Blood Street Gang.​

Offender

Forum Concent Creator
Player
kao sto sam rekao krci i nista se ne cuje zato sam ga i ugasio,,,

maisony9

Player
Ti dobro znas sto smo dosli kod nas.i koji je nas rp razlog bio da dodjemo tu
Sa obzirom da sam bio na turfu u tom trenutku veruj mi da nemam blage veze, to možda znaju ovi moji koji su bili tu al koliko je meni rečeno uleteli ste ko racija u naš hq..

Lucas Goat

Dodji ovde i placi
Player
Sa obzirom da sam bio na turfu u tom trenutku veruj mi da nemam blage veze, to možda znaju ovi moji koji su bili tu al koliko je meni rečeno uleteli ste ko racija u naš hq..
Ma usao sam jer je policija bila u getu i pucali su nekog i usao sam da vas pitam jel vas rokaju i da li vam pomoc treba nek ti kaze onaj momak sa sesirom...i jako mi je krivo sto se ne cuje zvuk da cujete kako moze normalno da se razgovara,s normalnim osobama kad je rec o policiji i rokanju po istim

maisony9

Player
Ma usao sam jer je policija bila u getu i pucali su nekog i usao sam da vas pitam jel vas rokaju i da li vam pomoc treba nek ti kaze onaj momak sa sesirom...i jako mi je krivo sto se ne cuje zvuk da cujete kako moze normalno da se razgovara,s normalnim osobama kad je rec o policiji i rokanju po istim
Znaci ganjale su vas drzavne organizacije po gettu i vi ste sleteli kod nas u HQ? xd
Kako god nisam upucen skroz pa ne bih da pametujem mnogo a necu ni da spamujem, na administratroiam je da odlucei tjt.

Lucas Goat

Dodji ovde i placi
Player
Znaci ganjale su vas drzavne organizacije po gettu i vi ste sleteli kod nas u HQ? xd
Kako god nisam upucen skroz pa ne bih da pametujem mnogo a necu ni da spamujem, na administratroiam je da odlucei tjt.
Nas niko nije ganjao...nego je pd bio u getu i valjda su ubijali vase hapsili ili sta vec...no nbt

Offender

Forum Concent Creator
Player
kao sto sam rekao vratio sam zvuk preko filmore... jer mi je ostao klip dok sam gasio zvuk ostao u filmori... inace brisem sve odma posle reportova zbog
2 videa i pun disk

Last edited:

Offender

Forum Concent Creator
Player
a da vam je dozvoljen ulaz u hq nas zasto bi se nas lider slozio samnom i opet kazem zasto onda ostali moji clanovi iz bande nisu napisali kako "lazem" ??

Pota

Danas jesi sutra ko zna gde si
Player
Nista se ne cuje sem zujanja? Ako vam smetaju izbacite ih, a ne odma zalba mislim nista ne razumem sta pricate ali kao da vi nikad niste ulazili kod nas u hq, mozda su dosli da popricaju, da su hteli da vas pucaju ili bilo sta vec bi to uradili. Ne razumem vas jel vam je toliko drago da nabijate warnove za neke nebitne stvari, stvarno mi niste jasni.

Alex Ackerman

𝐿𝑜𝓃𝑒𝓁𝓎 𝒫𝑒𝓇𝓈𝑜𝓃.
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.​
  • Na video zapisu se nista ne cuje. Ukoliko imas neki video gde se sve lepo cuje objavi.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom