Dostavi cu zalbe approvd za igraca 16362 ja mislim da smeta ovom predivnom Grandu i da kvari RP na serveru
Zalbe:
Zalbe:
Approved - VDM ; DM ; OOC Vredjanje | ID: 9942 ; ID: 19151 ; ID: 16362
* Kao sto vidite na videu ID 9942 dolazi vise puta u fem dvoriste te krsi pravila tipa FearRP, VDM. * Gospodin sa ID 19151 koristi OOC vredjane. Aludirajuci na roditelje i porodicu "Ko spava u sobi pored tvoje" . * Doticni ID 16362 radi DM u gradu. Dokaz 1. Dokaz 2. Dokaz 3.
gta5grand.com
Approved - MG, 16362
Policajac dolazi do vozila te me prepoznaje po ID-u, nije me mogao prepoznati po licu ni izgledu zato sto sam bio u skroz zatamljenom autu sa drugom odjecom i maskom naocalama i kapom na licu.
gta5grand.com
Approved - H Bombe von Spieler ID : 16362
ich ID 17293 war im Schwarzmarkt und da ist mir der Spieler mit der ID 16362 aufgefallen da er ein Soundboard benutzt hatte vermute ich mal, er hatte schon ein Song angemacht vorher wo die N bombe gesagt wurde, ab dem Moment habe ich die Aufnahme gestartet und bin ihn bisschen hinterher...
gta5grand.com
Approved - RDM u gz,MG,Fail RP,DM 16362
Lik je trazio prevoz na pijaci i je reko da ce mi dati pare ako ga odvezem do banke onda me ubio u unscripted gz i laze kako sam mu vredjao majku a ja majku nisam mu ni spomenuo nek dokaze da sam mu vredjao majku sve se vidi na klipu kaze na bolnicare da me ne dize a ne drzi im pusku i radi mg...
gta5grand.com
Approved - RDM u gradu ID-27004,10646,16362
Dosla braca pucaju bez razloga ggs diskord nije povezan sa situacijom
gta5grand.com
Approved - VDM,PG | ID 16362
lik me udara kolima i ondas ubija,a kasnije kada me ubije sakuplja stvari sa puskom
gta5grand.com
Approved - FearRP, VDM, MG, PG, Mercy Kill, P.Z.Z 1.3 | Ballas Gang
Na početku videa se vidi kako pucam lika ID: 16362 koji bježi na benzinsku tj. "green zonu" (P.Z.Z 1.3). Nakon toga dolaze ID: 25111, 6411 kako bi mu pomogli te kreću da me udaraju šakama i palicama unatoč tome što ja držim shotgun u ruci (FearRP) nemaju straha za svoj život da je ovo RL...
gta5grand.com
Approved - P.Z.Z 1.1 | 16362
Sve se vidi u povu kako sam ja bio u auto i on je sa ledja mene ubio.
gta5grand.com
Approved - FAIR RP | ID 16362
Nakon mog upozorenja da ne diže igrača digao ga je , čak i nakon drugog upozorenja je digao i drugog igrača , a u toku je pucnjava za padobran , kupi oružje od ubijenih i na kraju se vidi kako daje oružje i municiju drugom igraču
gta5grand.com
Approved - GP 6.15 I 16362
znaci brojio sam mu,udalio se,sjeo sam u auto vratio se doticni i ubio me bez brojanja i svega ostalog
gta5grand.com
Approved - G.P 6.15 I 16362 , 16726
Brojo sam im da se udalje da se ne vracaju oni malo kao otisli i pucali i ubili me...
gta5grand.com
Approved - Fear rp | 16362
Dobro vece ili ti jutro svi forum ratnicima i cenjenoj administraciji. Pov kratak kao moji zivci, poslednje vreme je primecenja prevelika aktivnost krsenja pravila A ja nista ne trazim mnogo sem da ispostuju rp situaciju i bace to prokleto oruzije koje imaju a oni frp,cl i mk rade ko dobar dan...
gta5grand.com
Approved - P.Z.Z 1.1 | 16362, P.Z.Z 1.2 | 36857
Sve je jasno nije prvi put da ovo radi al da me izvinete popeo mi se na k... vise sa tim ponasanjem.
gta5grand.com
Approved - GP 6.15 | 16362
Ubio me na paketic bez odborjavanja, samo izasso i ubio me. Muzika na videu je od spotify-a u pozadini sry.
gta5grand.com
Approved - GP 6.15 | 16362
POV, ubio me na eventu SAKRIVAČ, poslije toga je ubio jos jednog lika tu na meni
gta5grand.com
Approved - 16362,13630 I PZ 1.1,MG
sve se vidi pov brat prica ovo je redzone i da nisam skolovan, te me ccovjek ubija u ne skriptovanoj zelenoj zoni toest BM upaljen mi je discord ali sto su pricali nije vezano za rp nego me moj brat pito da idem van.
gta5grand.com
Approved - MK | 16362
Rekao je da imam 5 sekundi ja sam pokusao sesti u auto i on me je ubio sve se vidi u POV-U. Zaboravio sam dodati da su me pre toga ubili, revali i robali...
gta5grand.com
Approved - Moguci Cheat | 16362
Zanima me Pov posto meni se cini da je on mene omasio a hito me...
gta5grand.com
Approved - G.P 3.1 G.P 6.15 | 16362
eto opet njega https://streamable.com/qisqtj https://streamable.com/gwj453
gta5grand.com
Approved - P.D 1.2 | 16362 41910
brate dodjem ja na inf oni mene uvek ubijaju na informalu P POV 2 Grand Theft Auto V 2023.06.14 - 22.39.00.52.DVR_Trim (2)
gta5grand.com
Approved - G.P. 3.2 I ID:16362
Moja mama je dobra zena, lepo se odmori i uzivaj na bahamima.
gta5grand.com