Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
41668
Players nickname
Simon Corey
Administrators nickname
Milan Anicic
Date
Jul 19, 2023
Time
00 00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/432547/

Simon Corey

Player
Player
Imam saznanja da su ova trojica iz istog fama (Cosa Nostra) i da su trebali dobiti warn na fam jer su iz iste familije (3 + članova prekršili pravilo). Nije moja žalba, ali ako svaka fam dobija za istu stvar warn, onda bi i oni trebali da dobiju. Koliko znam, kad je u pitanju familija, prepušta se žalba kuratorkama (Kristini i Minolini da rješavaju žalbu). Nije striktno toliko ni krivica Milana, vjerovatno nije provjerio da su u istom famu. Nemojte samo da bude admin upozoren i slično nego da se da i warn Cosa Nostri, jer pravila važe za svaku fam isto.

Simon Corey

Player
Player
Minolina Ashford postavani kuratoru izvinjavam se na oznacivanju u trenutnom komentaru ali zelim da nesto kazem koliko sam upucen u pravila da osoboka koja se zali treba da ima svoj pov a ne tudji pod 1. pod 2 koliko znam ne mogu se uzimati tudje zalbe kojima je vec odluka donesena jer osobe su kaznjene Za to i nema smisla da osoba uzima zalbu od drugeosobe jer smatram da je to zlo upotreba u svoju korist. Hvala vam i izvinjavam se opet na oznacivanju i smaranju ali zelim da cujem vase misljenje jer vas postujemo Hvala unapred Postovanje Ckei.
Poštovani Čkei, Minolina ne rješava žalbe na admina, nego Mujo i Abraham i nije ista žalba niti pravilo žalbe. Link do žalbe nije POV. Treće, zabranjeno je uključivati se u komentarisanje žalbi na admina. Žalba je na loše rešenu žalbu jer je familija trebala da dobije warn. Znači, zahtjevam da se pregleda od viših instanci žalba i da se riješi treći warn familiji Cosa Nostra. Nije Milan kriv što ne možete da se smirite nego kršite pravila konstantno. Ugodan dan i srećno sa warnom.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom