Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
10925
Players nickname
Wilsone More
Suspect ID
10925
Date of violation
Jan 27, 2022
Time of violation
20:27
Proofs
https://youtu.be/59lGNVTTw3Y

manyo

Player
Player
ovo je moja druga žalba, prvu je odbio Sasha Ieager- smatram da bi trebalo da budu kažnjeni ako se fokusirate na video snimku kao da 4 momka pucaju iz štaba i molimo vas da proverite granicu štaba jer ona takođe uključuje pola ulice tamo

Lucas Goat

Dodji ovde i placi
Player
Druze pa ako ukljucuje pola ulice kao sto ti kazes...onda vi nas svaki dan pucate u hq

Zed Darkin

Player
Player
ovo je moja druga žalba, prvu je odbio Sasha Ieager- smatram da bi trebalo da budu kažnjeni ako se fokusirate na video snimku kao da 4 momka pucaju iz štaba i molimo vas da proverite granicu štaba jer ona takođe uključuje pola ulice tamo
brate to nije bio hq niko iz hq pucao nije i na snimku se vidi.Jedino lik koji je bio u hq je nisanio ali metak opalio nije.Sledeci put ti predlazem da ne robas ispred hq da se ne bi ovo desilo pa da posle pravis zalbe na forum jer gubitak da prihvatite ne mozete.

Jerry Thompson

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zakljucati ovu temu.
  • Ostavljam zalbu na Curator Bloods Street Gang-a.

Coa Petrovic

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.​
  • Izasli su iz HQ,pucali su sa ulice koliko vidim.Ne mogu tacno da vidim jer si otvorio inv.Ali sve jedno ove koje sam vidjeo oni su pucali sa ulice​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom