Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected G.P 1.4 1.7 1.8 I Relja Shayk & Minolina Ashford

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
24407
Players nickname
Jigoro Kano
Administrators nickname
Relja i Minolina
Date
Jul 21, 2023
Time
11:00
Proofs
gta5grand.com

musamajkara

Player
Player
Pozdrav, dobio sam ban za 1.7 kada sam prenio drugovima stvari preko 5m, administracija je vjerovatno provjeravala logove te je našla prekršeno pravilo 1.8, što smatram da je ispravna odluka. Tog momenta ostao sam bez oba acc, pomirio sam se s tim, nisam par dana igrao, te sam odlučio odraditi sistem i uzeo sam od kolege steam acc, jer on više ne igra. Ostala mi je ista IP adresa te sam dobio ban za 1.4. Mujo mi je rekao da pišem unban appeal za 50 i nešto dana ne sjećam se kad tačno jer nema te žalbe na forumu, niti znam koliko je prošlo od tad. Došao je novi update, društvo je tu i nadam se da ću dobiti unban, da se zezam prijateljima i provodim slobodno vrijeme. Ukoliko ste zainteresovani slobodno mi obrišite sve novce, samo mi ostavite auta od gc-a i iz kutija kao P1 itd, jer sam igrao igricu godinu i po neprestano i dosta toga sam stekao, od prijatelja ingame, do rl prijatelja koje obilazim.
S poštovanjem,
Jigoro Kano.
🥋

Gori

Čućela
Player
Samo da se potpisem

Ban evade radjen sa sljedecih naloga:
Majlinda Menace - ID 41910 gdje je igrao turfove cak u ballasima

Mirso Motika - ID 45262

Takodje acc pod imenom Melisa Ice - nismo uspjeli da udjemo u trag ID-u jer prebrzo salta sa jednog na drugi.

Cisto da admini vide mada je sve poslato muju da se razmotri.

Igor 🧑‍🦽

musamajkara

Player
Player
Samo da se potpisem

Ban evade radjen sa sljedecih naloga:
Majlinda Menace - ID 41910 gdje je igrao turfove cak u ballasima

Mirso Motika - ID 45262

Takodje acc pod imenom Melisa Ice - nismo uspjeli da udjemo u trag ID-u jer prebrzo salta sa jednog na drugi.

Cisto da admini vide mada je sve poslato muju da se razmotri.

Igor 🧑‍🦽

Jigoro bihacvolim

Player
Player
Pozdrav, dobio sam ban za 1.7 kada sam prenio drugovima stvari preko 5m, administracija je vjerovatno provjeravala logove te je našla prekršeno pravilo 1.8, što smatram da je ispravna odluka. Tog momenta ostao sam bez oba acc, pomirio sam se s tim, nisam par dana igrao, te sam odlučio odraditi sistem i uzeo sam od kolege steam acc, jer on više ne igra. Ostala mi je ista IP adresa te sam dobio ban za 1.4. Mujo mi je rekao da pišem unban appeal za 50 i nešto dana ne sjećam se kad tačno jer nema te žalbe na forumu, niti znam koliko je prošlo od tad. Došao je novi update, društvo je tu i nadam se da ću dobiti unban, da se zezam prijateljima i provodim slobodno vrijeme. Ukoliko ste zainteresovani slobodno mi obrišite sve novce, samo mi ostavite auta od gc-a i iz kutija kao P1 itd, jer sam igrao igricu godinu i po neprestano i dosta toga sam stekao, od prijatelja ingame, do rl prijatelja koje obilazim.
S poštovanjem,
Jigoro Kano.
🥋
Smjesko mamicu ti poljubim

Rashford

Player
Player
S poštovanjem,
Jigoro Kano.
🥋
da bog da da nikad ne dobijes unban

Status
Not open for further replies.
Top Bottom