Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Impersonating I 10701 forum nalog: Gori

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
0000
Players nickname
JedanJedini
Suspect ID
10701
Date of violation
Jul 21, 2023
Time of violation
11:45
Proofs
https://imgur.com/a/wbEEhLm

musamajkara

Player
Player
Dotična osoba radi posao administracije, očigledno sebi daje previše za pravo, umjesto da napravi žalbu ukoliko smatra da neko krši pravila, on radi posao administracije. Dok je bio asistent administraciji, umjesto da je pomagao serveru on je širio toksičnost po discord ćaskanju i forumu. Smatram da se ovo treba strogo kazniti!

Gori

Čućela
Player
🤣🤣🤣🤣

Samo sam napisao zasto ne bi trrbao dobiti unban, a posao koji sam onamo napisao je vec administracija zavrsila zato si ti tu gdje jesi

i za tu toksicnost dostavi sve dokaze i treba da se kazni sva toksicnost tako je

musamajkara

Player
Player
🤣🤣🤣🤣

Samo sam napisao zasto ne bi trrbao dobiti unban, a posao koji sam onamo napisao je vec administracija zavrsila zato si ti tu gdje jesi
mogao si ti to fino napisati u formatu svoje žalbe, prvo pišeš offtopic komentare, drugo tražiš nekakve tragove što znači da radiš posao administracije, nemoj sad da šupčić radi 😗

Gori

Čućela
Player
mogao si ti to fino napisati u formatu svoje žalbe, prvo pišeš offtopic komentare, drugo tražiš nekakve tragove što znači da radiš posao administracije, nemoj sad da šupčić radi 😗
Tamo je napisano sve nek dobijem kaznu za off topic kao i tvoj svaki prethodni forum nalog :*

musamajkara

Player
Player
Tamo je napisano sve nek dobijem kaznu za off topic kao i tvoj svaki prethodni forum nalog :*
ok, nastavi tražiti tragove, umjesto da se pobrineš oko pravopisa i gramatike, on traži tragove kao inspektor Rex 🐕‍🦺

Gori

Čućela
Player
ok, nastavi tražiti tragove, umjesto da se pobrineš oko pravopisa i gramatike, on traži tragove kao inspektor Rex 🐕‍🦺
Argumenti i razlozi zasto ne bi trebao dobiti unban nisu nikakvo imitiranje ja sam se tamo potpisao cisto da neko procita ko bude pregledao :) 🧑‍🦽

Duki

Player
Player
Argumenti i razlozi zasto ne bi trebao dobiti unban nisu nikakvo imitiranje ja sam se tamo potpisao cisto da neko procita ko bude pregledao :) 🧑‍🦽
svi znamo da je tvoj zivotni cilj gucci posteljina, kurcio si se sa gucci posteljinom a sad te je sramota, tako ce te biti i sramota kada vidis kakav je tvoj lider pa ce plakati

J++

I’m up in all the stores when it rains, it pours
Player
svi znamo da je tvoj zivotni cilj gucci posteljina, kurcio si se sa gucci posteljinom a sad te je sramota, tako ce te biti i sramota kada vidis kakav je tvoj lider pa ce plakati
Nece jebat ni sa Gucci posteljinom

Gori

Čućela
Player
Kako volim kad si ljut tako al ces se strpiti jos 20d🥹🥹🥹🥹🥹🥹

Duki

Player
Player
Kako volim kad si ljut tako al ces se strpiti jos 20d🥹🥹🥹🥹🥹🥹
Kad prodje ban, bice opet ban 7 dana samo da te obavestim. A ti dobro spremi snimanje jer ce nekome nesto da strada, pozdrav sad pisi sam sa sobom.

musamajkara

Player
Player
zadao si se u ulogu administratora, kao što si sam rekao "nismo uspjeli da udjemo u trag ID-u jer prebrzo salta sa jednog na drugi"

Gori

Čućela
Player
zadao si se u ulogu administratora, kao što si sam rekao "nismo uspjeli da udjemo u trag ID-u jer prebrzo salta sa jednog na drugi"
pa da ove sam ti provalio nisam nikakav admin ako dodjes na turf i prijavim te ne brukaj se vec si dovoljno

musamajkara

Player
Player
pa da ove sam ti provalio nisam nikakav admin ako dodjes na turf i prijavim te ne brukaj se vec si dovoljno
eto i opet priznaješ da radiš posao administratora, uvjereno govoriš kako sam ja igrao na nekim accountima, umjesto da si okačio žalbu na forum, ne, ti si pustio jezičinu kao bosanski oštrodlaki gonič :ROFLMAO:

Gori

Čućela
Player
eto i opet priznaješ da radiš posao administratora, uvjereno govoriš kako sam ja igrao na nekim accountima, umjesto da si okačio žalbu na forum, ne, ti si pustio jezičinu kao bosanski oštrodlaki gonič :ROFLMAO:
ja sam napisao argumente a posao admina je druga stvar :(

Gori

Čućela
Player
"nismo uspjeli da udjemo u trag ID-u jer prebrzo salta sa jednog na drugi", radiš posao administratora umjesto da si napravio žalbu
to je samo argument jer jebiga svaki dan si bio na drugom akauntu :) rijesice admin zalbu

musamajkara

Player
Player
to je samo argument jer jebiga svaki dan si bio na drugom akauntu :) rijesice admin zalbu
opet priznaješ da si se naložio u ulozi administratora (tvrdiš da sam svaki dan bio na drugom acc), nemaš potrebe lajati, okačiš žalbu uz validne dokaze i miran si

Status
Not open for further replies.
Top Bottom