Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
14531
Players nickname
Veljko Cupic
Suspect ID
15677 14555 14564
Date of violation
Jan 27, 2022
Time of violation
14:04
Proofs
https://youtu.be/IvdIziQEvS0

Scarlet Dashwood

Only if you wish to suffer...
Player
Vozio sam se sa jednom likusom u autu jer mi je eksplodirao motor u udesu i rekla je da me moze voziti. Ja sam pristao i sve je bilo dobro dok nas nisu 2 lica zaustavila. Meni je pistolj bio u rukama pa sam ga kasnije sklonio jer nisam odmah skapirao. Video je secen jer sam iz dva dela sacuvao "instant replay" preko graficke kartice. zadnjih 30 sekundi. Njih troje su hteli da me robaju. Ja sam pricao da treba 4 zatim su me ubili. Rekao je da ce me reportati za fear rp jer sam drzao pistolj u rukama.

Viktoria Taylor

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.​
  • Molimo priložite dokaze o celoj situaciji.
  • Priložite video duži od 1 minuta.
  • Imate 8 sati da ispravite ove greške.

john dyole

Player
Player
Vozio sam se sa jednom likusom u autu jer mi je eksplodirao motor u udesu i rekla je da me moze voziti. Ja sam pristao i sve je bilo dobro dok nas nisu 2 lica zaustavila. Meni je pistolj bio u rukama pa sam ga kasnije sklonio jer nisam odmah skapirao. Video je secen jer sam iz dva dela sacuvao "instant replay" preko graficke kartice. zadnjih 30 sekundi. Njih troje su hteli da me robaju. Ja sam pricao da treba 4 zatim su me ubili. Rekao je da ce me reportati za fear rp jer sam drzao pistolj u rukama.
treba cetvoro da bi zaustavili vozilo . a troje da bi robali onfoot lika

maarkoo

these ni**as know I'm Crippin' (6-O)
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.​

● Greške nisu ispravljene u zadatom roku.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom