Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
13852
Players nickname
Petra Loco
Administrators nickname
Tefo Koturic
Date
Jul 22, 2023
Time
00:00
Proofs
http://gta5grand.com/forum/threads/431375/

Petra Loco

Player
Player
Pozdrav Abrahame, vec drugi put mi odbijas zalbu iz ne znam kojega razloga.

Pravilo glasi:
1.7 Svi učesnici svih događaja iz svih sfera moraju snimiti POV i održati ga u roku od 48 sati | Zabrana od 30 dana

Ja sam kao i svaki normalan covjek imao sam drugih stvari u zivotu i nisam mogao biti taj dan na komjuteru da dostavim pov na vrijeme koje mi je zadao admin, vjerujem da i ti isto nekada imas obveza i ne mozes svaki dan rjesavati zalbe, jer imas vecih i vaznijih stvari od igrice.

Pov sam dostavio u roku 24h od kako je zalba postavljena na mene i kao i svaki igrac koji je nakon sto se zalio na odluku admina i dostavio pov, ocekivao sam unban kojeg nisam dobio a ostali igraci su dobijali unban za isto.

Ne znam u cemu je problem i zasto se ne odnosis prema meni kao i prema drugima igracima, pravila za sve trebaju biti ista.

Pisao sam ti privatno i nedavno prije ove zalbe pa si me blokirao na discordu i ne zelis nikakav kontakt samnom. Ne znam mozda si stekao krivo misljenje o meni, ali ja stvarno nisam covjek koji zeli nekome lose.

Molio bi te ta malo bolje razmislis i da rjesimo ovo kao ljudi...

Hvala.

Petra Loco

Player
Player
Ne znam je li do mene ali ja sa adminima Mujom, Minolinom i Aldinom, kad god se javim dobijem konkretan odgovor i sve se moze rijesiti..

Status
Not open for further replies.
Top Bottom