Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
7296
Players nickname
Stefan Bjelica
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Apr 16, 2023
Time
16:19
Proofs
xxx

Bjelica

Player
Player
Dragi tim Grand RP servera,

Ovim putem želim se iskreno izvinuti zbog svog nedoličnog ponašanja koje je dovelo do toga da sam banovan s vašeg servera. Bio sam svjestan pravila i odgovornosti koje nosi uloga administratora, no nažalost, donio sam pogrešnu odluku koja je prekršila jedno od tih pravila.

Prepoznajem svoj propust i želim naglasiti da sam iz toga naučio važnu lekciju. Shvatio sam da moje postupke nije moguće opravdati i da je važno preuzeti odgovornost za svoje postupke.

Grand RP server mi puno znači i stvarno cijenim zajednicu koju ste stvorili. Shvaćam da je to mjesto gdje su ljudi došli zajedno kako bi se zabavljali i stvarali nezaboravne trenutke. Vrlo mi je žao što sam svojim postupkom narušio tu atmosferu.

Molim vas da razmislite o mojoj molbi za unban. Dajem vam riječ da ću ubuduće biti pažljiviji i odgovorniji, te da se ovakva situacija više neće ponoviti. Želio bih imati priliku vratiti se na vaš server i nastaviti sudjelovati u zajednici s poštovanjem prema pravilima i svim igračima.

Hvala vam što ste pročitali ovu molbu. Cijenim vaše vrijeme i razumijem vašu ulogu u održavanju reda i kvalitete na serveru. Nadam se da ćete mi pružiti priliku za ispravak.

S poštovanjem,
Bjelica Stefan.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom