Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
5459
Players nickname
Beske_Falcon
Administrators nickname
Aberama_Thompson
Date
Jul 22, 2023
Time
13:19
Proofs
https://files.fm/u/ms4k3s8ry

Beske_Falcon

Player
Player
Zdravo opet javljam se posto vidim da sam odbijen od strane muje na prvom postu, vidim neki datum da je mujo postavio kada je neko trece lice ulazilo, i opet govorim da od moje strane nikome nikada acc nije davat niti je sa mojim znanjem ikada iko usao na moj acc. Mozete provjeriti pravila sa moje strane nisu nikada prekrsena (generalna pravila, za ova manja mozda i jesam ali ne mogu sa sigurnoscu reci). Jedinu stvar sa moje strane ponavljam da nisam javio su promjena sa steama na social i mijenjaje sa laptopa na pc i obratno ali to su moji uredjaji bili stari i trenutni. Ali nikada nikome acc nije davat i pri tome i dalje stojim kao i na proslom postu.

Beske_Falcon

Player
Player
Nisam toliki debil da zelim izgubiti citav progres radi gluposti da neko udje onako. Nit imam potrebuniti zelju da neko nesto za mene cini kad sve to mogu i ja sam raditi za sebe. Hvala

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
1.2 Igrač je u potpunosti odgovoran za svoj račun. Administracija Grand Role Playa ne snosi odgovornost za vaš vlastiti račun. Kada se izgubi pristup računu (npr. Hakira se), vaš će se račun suočiti s istim kaznama.

Ovaj nalog moze dobiti unban ako se slazete za brisanje novca jedino

Beske_Falcon

Player
Player
Kakvog novca pa kad vec mozete provjeriti da je navodno neko usao sto i dalje tvrdim da licno znam da niko nije sa mojim odobrenjem,vidjeli bih ste da otkako sam neactivan od 26/27mog maja da na racunu ili balansu nemam oko 100k ako zelite vec toliko slobodno brišite taj novac. Ali i dalje tvrdim da sa zeljom nikada takva pravila nisam krsio niti se upustam tako nesto ciniti onda sam debil samo koji je po 11 sati dnevno provodio na toj igrici uzaludno za nista

Status
Not open for further replies.
Top Bottom