Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
17733
Players nickname
Ckei Alcapone
Administrators nickname
Minolina Ashford
Date
Jul 22, 2023
Time
17:44
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/433185/#post-1583140

Ckei Alcapone

BOSS
Leader of unofficial org
postovani kurator ili administracijo dobili smo 3 warn na familiju zbog okacene zalbe na forum link zalbe je dole u proofs ja mislim da ova odluka donesena je nepravedno jer igrac koji je kacio ovu zalbu je kacena nekoliko puta igraci koji su bili na top videu su vec bili kaceni i dobijali su kazne video je star vec duze od 48 sati.Zamolio bih vas da nam se obrise ovaj 1 warn jer stvarno nije u redu video je star vec 48h da bi smo mi dobili warn u buducnosti cemo paziti da nam se ne desi tako nesto.Hvala unapred

Simon Corey

Player
Player
Žalba kad je postavljena video nije bio star. Žalba je vraćana jer nije bila namijenjena adminima nego kuratorkama. Igrači u žalbi nisu bili kažnjeni za istu situaciju, skidana im je kazna i vraćana nazad kuratorki na rješavanje. Plači i dalje.

Ckei Alcapone

BOSS
Leader of unofficial org
Žalba kad je postavljena video nije bio star. Žalba je vraćana jer nije bila namijenjena adminima nego kuratorkama. Igrači u žalbi nisu bili kažnjeni za istu situaciju, skidana im je kazna i vraćana nazad kuratorki na rješavanje. Plači i dalje.
kako ti meni mozes da komentarises na zalbu za admina ?

Status
Not open for further replies.
Top Bottom