Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
46159
Players nickname
Messina Denaro
Administrators nickname
Lil_Trajko
Date
Jul 22, 2023
Time
16:30
Proofs
https://imgur.com/a/1V92nHs

Mikrii Mouse

Player
Player
Postovana administracijo,mogu li da pitam iz kog razloga mi je odbijena zalba,kad sam vam rekao sve kako jeste niti znam decka niti nista ja bih vas molio da se odobri ova zalba jer zaista ne znam decka stariji sam decko na nanogici nemam zaista pametnija posla osim da igram ovu igricu vi meni uskracujete moje vreme zbog nekog cobija u igrici kog ni ne poznajem ja bih vas duboko zamolio da mi uvazite ovo jer zaista ne znam decka niti imam nikakav problem sa njim da imam problem sa deckom ne bih mu sigurno pisao takve neke gluposti na club chatu taj problem bih i resio na neke nacine moje ja bih zamolio opet admine da obrazloze stoo mi je odbijena zalba i zamolio bi ih da uzmu opet na razmatranje ovaj zahtev za unban.Hvala ja zaistta ne znam zbog cega mi oduzimate moje vreme zbog nekog cobija kome u opste nije bilo upuceno to na club chatu ponavljam nisam neki debil mali da nekog zajebavam ili pisem neke gluposti po club chatu ovo je bila vise neka interna fora za koju me je on prijavio zaista nepotrebno.Molio bih da mi se odgovori u kratkom roku ako je moguce iz kog razloga mi je odbijena zalba da li nesto nisam lepo napisao ili jednostavnoo je taj Cobi uvredjen zbog toga sto sam napisao sto nije bilo upuceno njemu opet ponavljam izvinjavam se na oduzetom vremenu.Hvala

Status
Not open for further replies.
Top Bottom