Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
13630
Players nickname
Boza Pubovic
Administrators nickname
Aberama Thomson
Date
Jul 22, 2023
Time
22:03
Proofs
X

Boza Pubovic

Player
Player
Postovani Mujo/Abrahame,

Kao sto znate dobio sam ban za impersonating. Pravilo je skoro novo i jedino su 4 igraca dobili ban za to. Ovako je sve pocelo. Bio sam na informal sa 3-4 drugara i ubio me je jedan igrac. Pitao sam ga da mi posalje POV, gde mi je poslao, ali me je hitao pored moje glave i vazio se hit. Pitao sam ga da li moze da mi sheruje screen da ga proverim da li ima cheat jer je decko suludo bio sumnjiv. On je prihvatio i krenuo sam ga proveravati. Rekao sam mu da ode u downloads, nije imao nista. Rekao sam da ode u recent folder, nije imao nista. Rekao sam mu da ode ALT+TAB sto bi trebao da upali zadnji put upaljene winrar fajlove i nije htelo. Pomesao sam sa WIN+TAB. Zadnje, rekao sam mu da ode na discord da mu vidim servere i pronasao mu gambo. Posle 15 minuta, postavio sam zalbu na njega. Dobili smo obojica ban za isto pravilo. Meni je jako zao sto sam ovako dobio ban. Nisam hteo da ukradem adminima njihovu duznost niti da se pravim da sam admin. Pravilo je novo i nisam znao za to i ocekivao da mogu biti kaznjen. Naucio sam svoje greske i nece se vise ponoviti. Naucio sam da koja glasi ne guraj prste u tudji nos. Meni je jako zao i stvarno bih hteo sansu za unban. Mozete mi obrisati novac ili da me pc checkate ili oba samo zelim opet igrati na serveru.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom