Dragi Abrahame, Mujo, ne mozete verovati koliko volim ovaj server i koliko sam truda i zivaca u njega ulozio, dobio sam ban za 6.3, priznajem da sam se zeznuo jer nisam znao za to pravilo kako treba ali mi stvarno nije bila namera da ukradem stvari iz skladista, istina je da sam prodao par pancira na crnom ne razmisljajuci o posledicama ali uzeo sam svega 30k od njih, ako treba zaplenite mi svo moguce oruzije koje imam kod sebe ili koje imam u gepeku u mojim kolima, vec sam napisao jednu zalbu i na razmatranju sam vec 18 dana, pricnajem nestrpljiv sam ali stavite se u moju situaciju da vam je ovo jedina i omiljena igrica koju igrate, o ovom serveru mislim da ima mnogo dobre admine, najbolja pravila od svih roleplay servera i najbolje chef Admine (Abraham i Mujo) pruzite mi jos jednu sansu molim Vas kao Boga, ipak je ovo igrica i nista se lose nece desiti ako mi pruzite jos jednu sansu, stvarno volim Grand i ako ce 2 pancira i par pusaka da mi uniste svu moju srecu, uspomene, trud i rad na ovom serveru do sada sto sam imao onda stvarno ne znam. Uživajte i srdačan pozdrav od Vuka Sakala