Prije nekih 3 mjeseca sam Blacklistovan jer sam prekršio P.Z.L 3.1 a bio sam član administracije na ovom projektu. Ja sam odmah izašao sa tog discord servera drugog projekta na kom sam bio i nisam Vam prijavio da se to desilo jer sam mislio da ću sebi napraviti samo veći problem , ali sada se kajem što to nisam prijavio na vrijeme i zbog toga sada pišem ovu molbu. Shvatio sam svoju grešku i svoj propust ali nadam se da i Vi shvatate da svi mi nekad griješimo. Na ovom projektu sam skoro od početka Balkanskog Grand RP servera i previše mi se svidjela skripta i sve stvari na serveru te sam nastavio da igram. Posle nekog vremena sam upoznao dosta prijatelja sa kojima sam i sada u kontaktu i želio bi da se vratim na server da bi mogao da nastavim da uživam u igri sa njima. Još jednom ponavljam da shvatam svoju grešku i shvatam da sam dao loš primjer ostalim igračima kao administrator i zato Vas molim da mi pružite šansu da opet zaigram na ovom projketu do koga mi je jako stalo , nije mi bitna imovina ni pare koje sam imao samo želim da opet zaigram na svom nalogu sa svojim prijateljima.
Hvala na čitanju i molio bih Vas da razmotrite moju molbu.
Hvala na čitanju i molio bih Vas da razmotrite moju molbu.