Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
7296
Players nickname
Stefan Bjelica
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Apr 16, 2023
Time
16:19
Proofs
xxx

Bjelica

Player
Player
Prije nekih 3 mjeseca sam Blacklistovan jer sam prekršio P.Z.L 3.1 a bio sam član administracije na ovom projektu. Ja sam odmah izašao sa tog discord servera drugog projekta na kom sam bio i nisam Vam prijavio da se to desilo jer sam mislio da ću sebi napraviti samo veći problem , ali sada se kajem što to nisam prijavio na vrijeme i zbog toga sada pišem ovu molbu. Shvatio sam svoju grešku i svoj propust ali nadam se da i Vi shvatate da svi mi nekad griješimo. Na ovom projektu sam skoro od početka Balkanskog Grand RP servera i previše mi se svidjela skripta i sve stvari na serveru te sam nastavio da igram. Posle nekog vremena sam upoznao dosta prijatelja sa kojima sam i sada u kontaktu i želio bi da se vratim na server da bi mogao da nastavim da uživam u igri sa njima. Još jednom ponavljam da shvatam svoju grešku i shvatam da sam dao loš primjer ostalim igračima kao administrator i zato Vas molim da mi pružite šansu da opet zaigram na ovom projketu do koga mi je jako stalo , nije mi bitna imovina ni pare koje sam imao samo želim da opet zaigram na svom nalogu sa svojim prijateljima.

Hvala na čitanju i molio bih Vas da razmotrite moju molbu.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom