Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
20505
Players nickname
Kai_Cowperthwaite
Administrators nickname
Mujo_Simba
Date
Jul 21, 2023
Time
00 00
Proofs
.

kai.

Player
Player
Postavani Mujo i Abrahame prije svega zelio bih da vam se izvinim zbog onoga sto sam uradio, u tom trenutku zam bio iznerviran i nisam obracao paznju na ono sto radim tek kasnije sam shvatio da sam pogrjesio. Jako se kajem za to sto sam uradio i zamolio bih vas da mi pruzite jos jednu sansu, obecavam da se nista slicno ovome nece desiti.
Jos jednom se izvinjavam svima koje sam povredio.

Kai Cowperthwaite

Gabo Darkmann

Gabo Luxi and Stella Darkmenns
Player
I ja se isto želim izviiti nikad se neće više dogoditi bilo je krivo od mene sta sam uradio dali mi možda dati još jednu šansu molim vas i svi administratori su najbolji , i želim se izviniti svima koje sam povredio se želeći jednom izbjeći se izviniti i mogu li molim vas još jednu šansu vas Gabi AlHusseini ID 42086

Matijaa16871

Player
Player
I ja se isto želim izviiti nikad se neće više dogoditi bilo je krivo od mene sta sam uradio dali mi možda dati još jednu šansu molim vas i svi administratori su najbolji , i želim se izviniti svima koje sam povredio se želeći jednom izbjeći se izviniti i mogu li molim vas još jednu šansu vas Gabi AlHusseini ID 42086
Nitko te nista nije pitao

Status
Not open for further replies.
Top Bottom