Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
17733
Players nickname
Ckei Alcapone
Suspect ID
41668
Date of violation
Jul 23, 2023
Time of violation
22:50
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=VVrmUqVUkqU

Simon Corey

Player
Player
Duži pov. Ulaziš među 10 ljudi konstantno i kad si upalio snimanje, tad ti kao trebam brojati nakon što ti je odbrojano 10 puta dosad?

Last edited:

Ckei Alcapone

BOSS
Leader of unofficial org
Duži pov. Ulaziš među 10 ljudi konstantno i kad si upalio snimanje, tad ti kao trebam brojati nakon što ti je odbrojano 10 puta dosad?
da je meni neko brojao culo bi se mn niko nije brojao tako da izvini molim te sledeci put broji

Ckei Alcapone

BOSS
Leader of unofficial org
druga stvar niko nije drzao puske svi ste sklonili puske i nije vas bilo 10 nemoj da preuvelicavas

Ckei Alcapone

BOSS
Leader of unofficial org
Svakako 30 sekundi nije relevantan pov kada je u toku 10-10. 🙂
izvini molim te u ovih 30 sec je sasvim dovoljno da se vidi da bejtajte nema panela broje kao 5 sec a niko mi nije brojao i ubili ste me tako da zamolio bih vas da kupite mikrofon i onda da mozete da bojite ako nemate para moj lider i ja cemo vam donirati pare da kupite mikrofon

Richard_Tate

Boss
Player
izvini molim te u ovih 30 sec je sasvim dovoljno da se vidi da bejtajte nema panela broje kao 5 sec a niko mi nije brojao i ubili ste me tako da zamolio bih vas da kupite mikrofon i onda da mozete da bojite ako nemate para moj lider i ja cemo vam donirati pare da kupite mikrofon
Koliko ste jadni da vas 11 rejdate nas sinoc?

Stefan Micevic

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Molimo priložite dokaze o cijeloj situaciji
  • Čeka se odgovor ID-a 17733. Ima 12 sati da odgovori.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom