sve se vidi u pov covek puca na mene a ne broji
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!da je meni neko brojao culo bi se mn niko nije brojao tako da izvini molim te sledeci put brojiDuži pov. Ulaziš među 10 ljudi konstantno i kad si upalio snimanje, tad ti kao trebam brojati nakon što ti je odbrojano 10 puta dosad?
druga stvar niko nije drzao puske svi ste sklonili puske i nije vas bilo 10 nemoj da preuvelicavasDuži pov. Ulaziš među 10 ljudi konstantno i kad si upalio snimanje, tad ti kao trebam brojati nakon što ti je odbrojano 10 puta dosad?
izvini molim te u ovih 30 sec je sasvim dovoljno da se vidi da bejtajte nema panela broje kao 5 sec a niko mi nije brojao i ubili ste me tako da zamolio bih vas da kupite mikrofon i onda da mozete da bojite ako nemate para moj lider i ja cemo vam donirati pare da kupite mikrofonSvakako 30 sekundi nije relevantan pov kada je u toku 10-10.
Koliko ste jadni da vas 11 rejdate nas sinoc?izvini molim te u ovih 30 sec je sasvim dovoljno da se vidi da bejtajte nema panela broje kao 5 sec a niko mi nije brojao i ubili ste me tako da zamolio bih vas da kupite mikrofon i onda da mozete da bojite ako nemate para moj lider i ja cemo vam donirati pare da kupite mikrofon
Od viska glava ne boliKoliko ste jadni da vas 11 rejdate nas sinoc?