A
Ahmed Radetinac
Guest
Guest
Na POV-u se vidi kako ja nekoliko puta pokusavam da sprecim mog clana familije da krsi pravila, ja sam pokusao sa kolegom da udjem u auto koji je pukao i ubio me, kasnije kad me kolega podigao, nisam mogao da udjem u auto jer je pukao. Nisam znao sta da radim i opet sam pokusao da sprecim da opet naglasim clana moje familije da prekrsi pravilo, on je konstantno pucao ali ni jednom nije upucao mene, sto se moze videti na snimku da mi ni jednom nije dao demage.Takodje vidjelo se da nas je bilo na pocetku 3 clana state-a, a kasnije kad je ubio FIB-ovca ostalo nas dvojica sto je opet dovoljno da ne bude Fear jer je on bio sam.FIB-ovac je hteo da ga uhapsi ali nije mogao. ID 8370 je krsio pravila do kraja a ja sam pokusao da ga smirim, i nisam uspio. Nadam se da ce se kazna skinuti jer nisam imao nikakvu nameru da prekrsim pravilo vec da sprecim krsenje pravila, takodje ovo mi je prva kazna posle 2 godine i inace kao sto i znate nisam sklon krsenju pravila vec sam za sprecavanje krsenja pravila sto i govori podatak da sam bio admin 5 mjeseci. Jos jednom ponavljam da nisam imao nikakvu nameru da prekrsim pravilo vec da sprecim krsenje pravila, nadam se da ce se kazna skinuti.