Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
9165
Players nickname
Pacconi Rockstar
Administrators nickname
Aldin Johnson
Date
Jul 24, 2023
Time
17:25
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/436670/page-2#post-1594122

PACCONI

Bio Osto Bicu
Player
Postovana administracijo, Obracam vam se povodom reporta na mene gde me je ID 8317 reportao za FearRP. Dobio sam svoju kaznu i priznajem da sam to pogresio, ali admin nije kaznio ID 8317 za PG. Na timestamp-u od 1:05 igrac me pretrazuje i vadi mi pasos dok me drzi pod ruku. Zeleo bih da se ID 8317 kazni za PG i da mu se oduzme biografija. + RPS vezanje člana vlade u zatvoru pred milion kamera i raznih provjera. Admin uopće nije sagledo sve segmente niti je kaznio drugo lice.

Srdacno,

Pacconi Rockstar

aleksa5669

Player
Player
Poštovanje Abraham i Mujo

Izvinjavam se sto komentarisem zalbu , medjutim osjecam se duznim da Vam ukazem na propust prilikom rjesavanje navedene zalbe

Koliko sam upucen , kada ADMIN rjesava zalbu duzan je da pogleda video od pocetka do kraja i ukoliko postoji krsenje pravila od obje strane duzan je da kazni svakog igraca pojedinacno bez obzira da li je podnosioc zalbe

U ovom slucaju ID 8317 Na video dokazu Minuta 2:00 Popušta drzanje lisica i ne govori kako popusta , nema interakcije sto spada pod pravilo FAIL RP i jos nekoliko propusta se desilo ,tako da Vas molim da obratite paznju kako ADMINISTRATORI rade svoj posao , Vi Abrahame i Mujo najbolje znate svoj posao , tako da svoje znanje prenesite drugim Adminima i ukazite na greske

PACCONI

Bio Osto Bicu
Player
Admin koji mi je blokirao nalog nije Aldin nego Andrej Ulemek.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom