Proof #1:
( Ne nose opremu a na Duty su, Stavljaju lisice bez ikakvog razloga, Tazerom me puca bez razloga, MG , RDM , Ubijanje u GZ - Massive Rule Break )
Proof #2:
( Takodjer ne nose opremu a na Duty su, stavlja lisice bez ikakvog razloga, MG ( Spominje mi ime i moje Liderstvo Familiesa i ako imam masku na licu i spominje nase susrete u proslom vremenu u kojima sam takodjer nosio masku )
Proof #3:
( MG , Baitting, i ostalo sto se moze videt u POV-u al ne znam kako nazvat... )
Sa obzirom da su clanovi Drzavne organizacije pod imenom LSPD koja treba biti takoreci za ponos i gde trebaju bit clanovi koji znaju pravila itd, a u ovoj situaciji su CETIRI Clana iste drzavne organizacije zahtevam da se LSPD kazni upozorenjem da se ne bi ponavljali i ubacivali ovakvi clanovi koji su uradili massivan rule break u 3 situacije.
Ne znam kako sve ovo da nazovem posto ovo jos nije vidjeno kod nas na Serveru i to od strane Drzavne organizacije clanova...
Proof #2:
Proof #3:
Sa obzirom da su clanovi Drzavne organizacije pod imenom LSPD koja treba biti takoreci za ponos i gde trebaju bit clanovi koji znaju pravila itd, a u ovoj situaciji su CETIRI Clana iste drzavne organizacije zahtevam da se LSPD kazni upozorenjem da se ne bi ponavljali i ubacivali ovakvi clanovi koji su uradili massivan rule break u 3 situacije.
Ne znam kako sve ovo da nazovem posto ovo jos nije vidjeno kod nas na Serveru i to od strane Drzavne organizacije clanova...