lider familije auditore me vredja smatram ovo kaznjivim i zelim da se lider kazni.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!taj covjek zna samo vrijedjati, tko mu je god napustio fam odma ga je vredjao. prvo je malog Pecu izvredjao pa i ostalelider familije auditore me vredja smatram ovo kaznjivim i zelim da se lider kazni.
STa ti znas ajde idi tamo radi na bausteli jer ni za sto nisi sposobantaj covjek zna samo vrijedjati, tko mu je god napustio fam odma ga je vredjao. prvo je malog Pecu izvredjao pa i ostale
Ti koristis ne dozvoljeni redux baitate i radite MG decko to je namjerno i jos si se self reportolider familije auditore me vredja smatram ovo kaznjivim i zelim da se lider kazni.
Sad ti je krivo zato sto se on vratio pa pricas glupostitaj covjek zna samo vrijedjati, tko mu je god napustio fam odma ga je vredjao. prvo je malog Pecu izvredjao pa i ostale
Pa jedino to i zna da laze i manipulira sa drugimaSad ti je krivo zato sto se on vratio pa pricas gluposti
A da ne pricam sta si sve pokuso da skines luku i stevena sa 8 rank
mali stiven i luka su uvijek znali sta i kako. tako da ja nemam se namjerno bilo kome sta objasnjavatiSad ti je krivo zato sto se on vratio pa pricas gluposti
A da ne pricam sta si sve pokuso da skines luku i stevena sa 8 rank
AJDE NE SERI KOLIKO MOS TI SRAT I LAGATI MENE BI BILA SRAMOTA NAZVATI TE PRIJATELJOM JER SAD VIDIM KOLIKO SI GOVNO OD COVJEKAmali stiven i luka su uvijek znali sta i kako. tako da ja nemam se namjerno bilo kome sta objasnjavati
I CIMAO SI BUKIJA DA SKINE NJIMA UNDERBOSS DA TI MOS STAVITI KLIMENTA I JOS NEKOGA ALI TI NIJE POSLO ZA RUKOMmali stiven i luka su uvijek znali sta i kako. tako da ja nemam se namjerno bilo kome sta objasnjavati
ajde reci bukiju nek mu aleksandar i dragoslav farmaju i dalje tikete i nek mu i dalje stavljaju u gepeke od porodicnih auta.I CIMAO SI BUKIJA DA SKINE NJIMA UNDERBOSS DA TI MOS STAVITI KLIMENTA I JOS NEKOGA ALI TI NIJE POSLO ZA RUKOM
ispravljeno,samo da se upload pov.Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti zalbu.
Postavite video da je dostupan svima.
Imate 6his