Dana 26.07.2023 u popodnevnim satima bio sam afk pored kuće br.71 i radio nešto u rl dok je za to vrijeme došao neki čovijek kojem je tu vjerovatno bila familijarna kuca pa me istjerao sto je bilo okej dok nije izgovorio recenicu "ajde bježi prosut ću te kao što su ovi žicu srebrenicu", te me je na taj način povrijedio i tako podržao genocid koji se desio u bosni za vrijeme rata u 90-tim godinama....
Preko svega mogu preći , ali ne mogu preko toga da neko podržava tako gadna dešavanja koja su zadesila mnoge jadne i ne zaštićene ljudi...
Te zahtijevam da se igrač ID-11410 kazni za prekršeno pravilo.
I isto dajem prijedlog na razmatranje za Muju ili Abrahama da se ovakvi teški slučajevi nacionalizma odnosno OOC vrijeđanja kažnjavaju strožijom/većom kaznom od 7 dana...
Ispod ostavljam link na kojem možete pogledati o kakvim se dešavanjima i genocidu radilo u 90-im godinama, za sve koji nisu najbolje upućeni:
hr.wikipedia.org
Unaprijed hvala na pregledavanju žalbe.
Preko svega mogu preći , ali ne mogu preko toga da neko podržava tako gadna dešavanja koja su zadesila mnoge jadne i ne zaštićene ljudi...
Te zahtijevam da se igrač ID-11410 kazni za prekršeno pravilo.
I isto dajem prijedlog na razmatranje za Muju ili Abrahama da se ovakvi teški slučajevi nacionalizma odnosno OOC vrijeđanja kažnjavaju strožijom/većom kaznom od 7 dana...
Ispod ostavljam link na kojem možete pogledati o kakvim se dešavanjima i genocidu radilo u 90-im godinama, za sve koji nisu najbolje upućeni:
Genocid u Srebrenici – Wikipedija
Unaprijed hvala na pregledavanju žalbe.