Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
14018
Players nickname
Ante Tigamochi
Administrators nickname
Abraham_Elkhabib
Date
Apr 29, 2023
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/370917/#post-1345783

Gaba_Bakic23

Player
Player
Dobar dan Mujo, pisem tebi jer si mi osobno najdrazi admin i najbolje razumijes situaciju (ne vrjedam druge samo ovo je moje misljenje za tebe). Prije par mjeseci dobio sam ban za vrjedanje servera, rekao sam kako je FiveM bolji sta svi znamo da nije, kad se naljuti covjek kaze svasta, da ja ovaj projekt nevolim nebi potrosio na njemu tisuce i tisuce sati igranja, fivem nikad nebi ni upalio a pogotovo drugi projekat, grand je zanimljiv i najbolji projekat na svijetu, mislim da ti imas razumijevanja da mi das drugu sansu, jedna i jedina sansa, i pokazat cu vam da sa svojim iskustvom roleplaya mogu pomoci grandu i da se ovo nece ponovit. Hvala na citanju i na razumijevanju i ljepo vas molim jedan i jedini put da dobijem unban, a ako se ikad ista slicno ponovi prihvacam da dobijem perma ban na svim racunima i da vise nikad nemogu da appealujem. Puno hvala unaprijed i ugodan ostatak dana/veceri ti zelim!

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Zalba napisana u nepravilnom formatu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom