sve u povu. Nakon sto su ukrali panel nisu imali rp razlog da izadjem iz dvorista,a davali su razlog kao kradja panela.
jako velika doza toksicnosti od strane njih
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!svaki offtopic komentar da se kaznisve u povu. Nakon sto su ukrali panel nisu imali rp razlog da izadjem iz dvorista,a davali su razlog kao kradja panela.
.svaki offtopic komentar da se kazni
Ja vidim da ti pokusavas TK napraviti a ti se zalis na Auditore decko mislim da si se malo zajebao jer ocigledno je da oces smjestiti opet Auditore Familijisve u povu. Nakon sto su ukrali panel nisu imali rp razlog da izadjem iz dvorista,a davali su razlog kao kradja panela.
sve u povu decko.Ja vidim da ti pokusavas TK napraviti a ti se zalis na Auditore decko mislim da si se malo zajebao jer ocigledno je da oces smjestiti opet Auditore Familiji
pa da znam vidim da si promjenio pov hahahahasve u povu decko.
ozb kako vas lider onda nije dobio ban za to jucer. ajde ohladi malo deckoRetarde ti je OOC vrijedanje za to se dobije ban samo da znas
E ja to nez samo molim Admine da rijese ovo jer to je OOC vrijedanjeozb kako vas lider onda nije dobio ban za to jucer. ajde ohladi malo decko
i ti si svojima na radio rekao da su retardirani znaci OOC vredjanje GGRetarde ti je OOC vrijedanje za to se dobije ban samo da znas