Pre svega postovanje dobio sam warn za 6.15.Dakle kada se to resilo zvao sam admina i pitao sam ga da li ima pov o situaciji gdje je pocela prica neka kako je on hteo do mene ali je ukucao 24k id i nije dosao pa je uradio jail za 6.15,a za pov je rekao da nema ali se seca situaciju mislim ne znam ko je njega primio jer admin treba imati pov 48h .Krenulo je to sto se robao lik iz familije i zvali su admina da se nebi desio fearrp i admin je sisao u sred rp situacije prekinuo rp da bih objasnio da postoje 2 auta koje niko od nas 4 navodno nije video ali samo da to vidi on i ovi sto su robali sto je zvucalo sumljivo clan iz familije je odbrojao 5 sekundi,a ja sam bio pored i kada je odbrojao krenuo sam pucati na sta sam dobio jail za 6.15.Admin je rekao da on ima pravo da prekine robanje na sta sam ja rekao da to nije po rp i onda je on poceo tu da se hvali kako je curator marabunte,vagose,da je admin 3 i da se javim kada ja budem takav sto nije prikladno od admin da se tako ponasa da on mene tu dira kao igraca i ruga se zato sto je on ovo nemam pov,ali mi je krivo,ali je rekao da kacim i da nema pov,ali ce dostaviti neki.Pa ajde da vidimo i to neka dostavi pov,a ako meni moze da se skine kazna ako ga nema samo da kazem da nije hteo da mi objasni razlog jaila.